En iyi Mining değerlerini yakalamak

Kyras

Kilopat
Makaleler
1
Merhabalar, 2070S kullanıcısı olarak az bir harçlık çıkarmak için mininge başladım. NiceHash üzerinden yapıyorum ve ortalama günlük 2 dolar kazıyor. (Gider dahil değil) Öncelikle birkaç sorum olacak.

Kartımın ne kadar elektrik harcadığını nereden görebilirim?
Şu an herhangi bir oynama yapmadan ortalama 36 MH/s hız görüyorum. Sizce iyi mi?
En az elektrikle en çok gücü almak için nasıl bir ayar yapabilirim?
Sıcaklıklar 60-75 arası dolaşıyor, sizce iyi midir?

36 mh/s çok az, sıcaklık fazla. MSI Afterburner’dan güç tüketimini azaltmak ve kazım hızını arttırmak için ayar yapmalısınız. Ne kadar güç çektiğinde Hwinfo64’e bakarak görebilirsiniz

Ayarı nasıl yapabilirim? Video falan var mıdır?

MSI Afterburner indirin. Core clocku en dibe çekin (normalde farklı yapılıyor ama o kadar anlayamazsınız yeniyseniz bu yüzden böyle şimdilik) Memory clocku +1200 yapın.

Kart çok watt çektiği için sıcaklığı artar.

NiceHash gibi bir yerde kazmayın sakın flexpool önerimdir. (Eskiden bende NiceHash'da kazıyordum ilk başlayan herkes orada kazıyor sanırım )

Düzenlemeleri çok basit nbminer indiriyorsunuz veya gminer orada wallet kısmına ETH cüzdan kodunuzu yazıyorsunuz bir de flexpoolun poolunu yazıyorsunuz sol tarafa bu kadar örnek miner BAT dosyası ayarı

@Cd /d "%~DP0"
Nbminer -a ethash -o stratum+tcp://eu1.ethermine.org:4444 -u 0x1bad47fdc69ed3d55f25d51f0e780736cf77****.rig1 -log
Pause

Bu nbminere aittir sizin tek yapmanız gereken kazacağınız poolun adresini yazmak stratum+tcp// yerinden sonra vo 0x1bad47f gibi sayılardan oluşan kısımda sizin ETH cüzdanınızdır bu kadar basit 2 tane şeyi değiştiriyosun kazancın %20 artıyor NiceHash'e göre.

PL bazı markalarda değişebiliyor en düşükten Watt 125-130 olana kadar MH değerine göre yükseltilebilir.
Core'yi 1030MHZ'ye çekebirsiniz (Aorus için böyle)
Memory Micron belleklerde 1100 Samsung'da 1200-1300 arası değişir.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    9,1 KB · Görüntüleme: 47

Abi adam NiceHash diyor nereden bilsin Hive OS'u karıştırma karmaşır kafası

Flexpool’da 24h effective hep reporteddan düşük bende sebebini anlayamadım.

Abi adam NiceHash diyor nereden bilsin Hive OS'u karıştırma karmaşır kafası
Biri açıklasa anlarım aslında, ama ne video ne bir şey bulabildim.
Hocam bunun da bir rehberi falan var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…