En iyi Mining değerlerini yakalamak

• Konuyu başlatan Kyras
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.017

Kyras

Kilopat
Makaleler
1
Merhabalar, 2070S kullanıcısı olarak az bir harçlık çıkarmak için mininge başladım. NiceHash üzerinden yapıyorum ve ortalama günlük 2 dolar kazıyor. (Gider dahil değil) Öncelikle birkaç sorum olacak.

Kartımın ne kadar elektrik harcadığını nereden görebilirim?
Şu an herhangi bir oynama yapmadan ortalama 36 MH/s hız görüyorum. Sizce iyi mi?
En az elektrikle en çok gücü almak için nasıl bir ayar yapabilirim?
Sıcaklıklar 60-75 arası dolaşıyor, sizce iyi midir?

MSI Afterburner indirin. Core clocku en dibe çekin (normalde farklı yapılıyor ama o kadar anlayamazsınız yeniyseniz bu yüzden böyle şimdilik) Memory clocku +1200 yapın.

Kart çok watt çektiği için sıcaklığı artar.

NiceHash gibi bir yerde kazmayın sakın flexpool önerimdir. (Eskiden bende NiceHash'da kazıyordum ilk başlayan herkes orada kazıyor sanırım :D )

Düzenlemeleri çok basit nbminer indiriyorsunuz veya gminer orada wallet kısmına ETH cüzdan kodunuzu yazıyorsunuz bir de flexpoolun poolunu yazıyorsunuz sol tarafa bu kadar örnek miner BAT dosyası ayarı

@Cd /d "%~DP0"
Nbminer -a ethash -o stratum+tcp://eu1.ethermine.org:4444 -u 0x1bad47fdc69ed3d55f25d51f0e780736cf77****.rig1 -log
Pause

Bu nbminere aittir sizin tek yapmanız gereken kazacağınız poolun adresini yazmak stratum+tcp// yerinden sonra vo 0x1bad47f gibi sayılardan oluşan kısımda sizin ETH cüzdanınızdır bu kadar basit 2 tane şeyi değiştiriyosun kazancın %20 artıyor NiceHash'e göre.

PL bazı markalarda değişebiliyor en düşükten Watt 125-130 olana kadar MH değerine göre yükseltilebilir.
Core'yi 1030MHZ'ye çekebirsiniz (Aorus için böyle)
Memory Micron belleklerde 1100 Samsung'da 1200-1300 arası değişir.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    9,1 KB · Görüntüleme: 47
PL bazı markalarda değişebiliyor en düşükten Watt 125-130 olana kadar MH değerine göre yükseltilebilir.
Core'yi 1030MHz'ye çekebirsiniz (Aorus için böyle)
Memory Micron belleklerde 1100 Samsung'da 1200-1300 arası değişir.

Abi adam NiceHash diyor nereden bilsin Hive OS'u karıştırma karmaşır kafası :D

MSI Afterburner indirin. Core clocku en dibe çekin (normalde farklı yapılıyor ama o kadar anlayamazsınız yeniyseniz bu yüzden böyle şimdilik) Memory clocku +1200 yapın.

NiceHash gibi bir yerde kazmayın sakın flexpool önerimdir. (Eskiden bende NiceHash'da kazıyordum ilk başlayan herkes orada kazıyor sanırım :D )

Düzenlemeleri çok basit nbminer indiriyorsunuz veya gminer orada wallet kısmına ETH cüzdan kodunuzu yazıyorsunuz bir de flexpoolun poolunu yazıyorsunuz sol tarafa bu kadar örnek miner BAT dosyası ayarı

@Cd /d "%~DP0"
Nbminer -a ethash -o stratum+tcp://eu1.ethermine.org:4444 -u 0x1bad47fdc69ed3d55f25d51f0e780736cf77****.rig1 -log
Pause

Bu nbminere aittir sizin tek yapmanız gereken kazacağınız poolun adresini yazmak stratum+tcp// yerinden sonra vo 0x1bad47f gibi sayılardan oluşan kısımda sizin ETH cüzdanınızdır bu kadar basit 2 tane şeyi değiştiriyosun kazancın %20 artıyor NiceHash'e göre.
Flexpool’da 24h effective hep reporteddan düşük bende sebebini anlayamadım.

Abi adam NiceHash diyor nereden bilsin Hive OS'u karıştırma karmaşır kafası :D
Biri açıklasa anlarım aslında, ama ne video ne bir şey bulabildim.

@Cd /d "%~DP0"
Pause

Hocam bunun da bir rehberi falan var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı