En iyi NFS oyunu hangisidir?

Bence NFS Carbon. Araç sınıfları, kanyon yarışları, boss kapışmaları ve bölge ele geçirme mekaniği en sevdiğin yanları.
Canyon cidden harika ya. Most Wanted'dan sonra üstüne çok şey ekledi. Kanyon drifleri, takım kurma, bölme yönetme gibi sebeplerle benim listemde 2. sırada geliyor.

Underground 2 bence en iyisi. Müzikleri olsun atmosferi olsun modifiye çeşitliliği olsun küçün yaşımda ilk oynayışımda araba konusunda ilgisiz olmama rağmen eğlenceli bir deneyim yaşatmıştı. O yüzden Underground 2.

Çoğu kişi Most Wanted demiş ama neden Most Wanted dediniz? Carbon falan oynamadınız mı yoksa başka bir sebebi mi var? Yanlış anlaşılmasın Most Wanted ile büyüdüm, yollarını ezbere bilirim. Arabalara aşık olmama sebep olan oyun. Benim için yeri çok ayrıdır ama en iyi oyun dendiğinde nedense ilk sıraya koyamıyorum.

Çoğu kişi Most Wanted demiş ama neden Most Wanted dediniz? Carbon falan oynamadınız mı yoksa başka bir sebebi mi var? Yanlış anlaşılmasın Most Wanted ile büyüdüm, yollarını ezbere bilirim. Arabalara aşık olmama sebep olan oyun. Benim için yeri çok ayrıdır ama en iyi oyun dendiğinde nedense ilk sıraya koyamıyorum.
Herkesin kendi görüşü hocam zevkler ve renkler tartışılmaz :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı