- Makaleler
- 1
Şarkı hakkında hiçbir bilgiye rastlayamadım internette. Kimin bestelediği, ne için bestelendiği üzerine. Ama çok güzel evet.Aaaa bunu unutmuşum bir aralar çok dinliyordum aşırı güzel ya.
Şarkı hakkında hiçbir bilgiye rastlayamadım internette. Kimin bestelediği, ne için bestelendiği üzerine. Ama çok güzel evet.Aaaa bunu unutmuşum bir aralar çok dinliyordum aşırı güzel ya.
O kadarla kalsa yine iyiSen yapıyor muydun şu roller GL 300 diye bir araba vardı oyunun en hızlı arabası arabaya bir şey olacak diye kullanmıyordum![]()
O kadarla kalsa yine iyiyoldan gördüğüm hızlı ve güzel arabaları da çalıp, garaja attığım oluyordu. Bir tane sarı araba vardı Definitive Edition ile gelmişti, onu çok seviyordum. Oyun boyunca kullanmaya kıyamadım.
Mafia 2 muhabbeti yapmak istiyorum bir yandan yapmak ta istemiyorum bana oyunu açtıracaksın şimdi 2 saat çıkamam oyundan![]()
O durumu sık sık yaşıyorum benMafia 2 muhabbeti yapmak istiyorum bir yandan yapmak ta istemiyorum bana oyunu açtıracaksın şimdi 2 saat çıkamam oyundan![]()
Alacaksan Epic Gamesten alabilirsin, Mafia 2 Definitive Edition'u 49 liraya satıyor. Ana oyun yok sadece Definitive edition'u veriyor, tek eksiği o.Hocam alıp oynayayım mı karar vermekte zorlanıyorum şu an.
Teşekkürler hocam.O durumu sık sık yaşıyorum benOynadığım oyunlardan 1 - 2 tanesini bitireyim, Mafia 2'ye tekrar başlarım.
Alacaksan Epic Gamesten alabilirsin, Mafia 2 Definitive Edition'u 49 liraya satıyor. Ana oyun yok sadece Definitive edition'u veriyor, tek eksiği o.
Bu zaten baştan sona dinlenmeli bayağı iyidir;
Bu da ff serisindeki çok iyi olanlardan biri ama sadece enstrüman versiyonu;
Bu bayağı vurucu ama oyunu oynamak gerekiyor hissetmek için özellikle 1:00'daki kısmı;
Bu daha çok eğlence odaklı;
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.