Arkadaşlar çoğu insanın merak ettiği belki de sormadığı bir şeyi size sormak istiyorum 'sorduysa ben görmedim'.
Şimdi konumuz şu bilgisayardan PUBG Mobile oynayan oyuncu sayısı çoktur.
PUBG Mobile sadece GameLoop emülatör sayesinde oynanabiliyor (en iyisi o)
Şimdi bazı oyuncular var resmen onları vurmak çok zor neden derseniz mermi atıyorsunuz işlemiyor kafa kafaya çatışmaya girdiğinizde ise sizi çok rahat vuruyor siz adama çok vurdum yahu diyorsunuz ama adamın 20 canı gidiyor sizin ise 100 ve kafa kafaya vs ye girdiğiniz zaman o adam resmen çok hızlı hareket ediyor ve bir nevi ışınlanıyor gibi o adamı vurmak çok zor ve adam mesela 400 metrede olsun o adamın sisteminin ne kadar sağlam olduğunu o uzaklıktan anlayabiliyorsunuz nasıl mı o adam eğer ufak çapkı hareketler ediyorsa olduğu yerde bu hakaretler çok hızlı ise ve o adamın sistemi çok sağlam oluyor yani o adamın uzak mesafeden ettiği hareketler hızlı ise sistemi çok sağlam anlamına geliyor sizce bu adamlar gibi olan kişilerin sistemi nedir işlemcisi nedir ekran kartı nedir en iyi emülatör için hangi işlemci seçilmeli?
Emülatörü besleyen ve önemli parçacı olan şeyler nedir ekran kartı mıdır işlemci midir ikisi midir eğer ekran kartı ise hangi ekran kartları seçilmeli emülatör için hangi ayarlar yapılmalı mesela birçok ayar var örnek NVIDIA ayarları emülatör içinde olan ayarlar 3D ayarları ve bilmediğimiz birçok ayarlar.
Eğer işlemci ise hangi işlemciler seçilmeli gerçekten çok merak edilen bir şey bu.
Nasıl yani, sistemin ne kadar iyiyse o kadar hızlı hareket ediyorsun gibi bir şey mi var oyunda? Duyduğum en saçma şey, eğer öyle bir şey varsa böyle oyun mu olur hocam?
gerçekten öyle saçma örnek sen 30 bin tl pc al adamın 70 bin tl pcsi olsun seni çok rahat alıyor.Nasıl yani, sistemin ne kadar iyiyse o kadar hızlı hareket ediyorsun gibi bir şey mi var oyunda? Duyduğum en saçma şey, eğer öyle bir şey varsa böyle oyun mu olur hocaeve
Gerçekten öyle saçma örnek sen 30 bin TL PC al adamın 70 bin TL PC'si olsun seni çok rahat alıyor.
Hocam bir kere monitörünüze bakın 60 Hz ise ekran sadece size 60 FPS gösteriyordur 144 Hz gibi bir ekran alın işlemci konusuna gelirsek işlemci her şey değildir ekran kartını taşayacak bir işlemci lazım asıl abimiz ekran kartı benim bilgisayarım ekran kartı bozukken 5 FPS verirken tamir edince 90 veriyordu.
Muhtemelen tam tersi adam akıcı oynuyor arkadaş laglı oynuyor.
Alakası yok eğer senin ekranın 144 Hz gibi rakamsa ve bilgisayarında onu veriyorsa sıkıntı yok asıl olay senin bilgisayarın bu oyun için gerekli FPS'yi verebiliyor mu FPS arttıkça adam hızlanmaz sen sadece daha az kare görürsün.
sistemim kötü ona lafım yok sadece merak ettiğim şeyleri yazdım gerçi çoğu oyuncu merak ediyor bu sorduğum şeyleri bir arkadaşımız akıcı okuyor dedi bir yayıncı var oda akıcı ve 90 fps ayarında oynuyor bende öyle ama o yayıncıyı vurmak neredeyse imkansız çünkü dediğim gibi ateş ediyorsun işlemiyor yakın temas vs de seni vuruyor vurulduğunu 2 saniye sonra anlıyorsunHocam bir kere monitörünüze bakın 60 Hz ise ekran sadece size 60 FPS gösteriyordur 144 Hz gibi bir ekran alın işlemci konusuna gelirsek işlemci her şey değildir ekran kartını taşayacak bir işlemci lazım asıl abimiz ekran kartı benim bilgisayarım ekran kartı bozukken 5 FPS verirken tamir edince 90 veriyordu.
Muhtemelen tam tersi adam akıcı oynuyor arkadaş laglı oynuyor.
Alakası yok. Hocam oynayamadığınız için sanırım bunları yapıyorsunuz. Adamın sistemi 3090 Tİ i9 12900ks 64 GB ram olsa seninki 10000 TL'lik pc olsa bir şey fark etmez.gerçekten öyle saçma örnek sen 30 bin tl pc al adamın 70 bin tl pcsi olsun seni çok rahat alıyor.
Gerçekten öyle saçma örnek sen 30 bin TL PC al adamın 70 bin TL PC'si olsun seni çok rahat alıyor.