En iyi oyuncu işlemcileri

Kk emin ol J7 Prime'la oynarken 30 FPS adamları vurabiliyordum biraz da bilek lazım.
tamam o zaman şöyle söyleyeyim arkadaşımın evinde ki bozulan bilgisayar 20 bin tl değerindeydi ve benle vs atarken kafa kafaya gidiyorduk eşit sayılırız daha sonra arkadaşım 5 bin tl değerinde pc ye geçti zorunlu geçti vs attık o beni 2 defa mı ne vurdu ben onu 20

5 bin TL'lik bir bilgisayarın emülatörde verceği performans çok iyi olmaz zaten.

youtubadan video atmak yasak mı knka sana bir video atmak istiyorum da ne demek istediğimi ve adamların hızını görebilirsiniz

YouTube'a'dan video atmak yasak mı kanka sana bir video atmak istiyorum da ne demek istediğimi ve adamların hızını görebilirsiniz.

Şefim öyle bir şey yok ben 2018'den beridir PUBG emülatör oyuncusuydum ve bu saçma güncellemelerden sonra 6 aydır oynamıyorum. Ekran kartım R7 260X + FX 6100 işlemciye sahibim. Oyunda 60 FPS alıyorum ve hiçbir zaman öyle bir şey görmedim.

15 bin TL'lik bilgisayarım var demişsiniz o sistem ile bu oyunu kasmadan rahatça oynarsınız ben i5 4460 8 gb ram rx 570 olan sistemde bile 60 fps oynayabiliyorum. Burada ağlamak anlamsız. 15 bin tl olan pc ile 70 bin tl olan sistemin pubg mobile için bir farkı yok. Demek ki adamların aimi sizinkinden iyi ve sizi vuruyorlar yada hileler. Pinginiz de olabilir fakat sistemle alakası yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
arkadaşın bahsettiği şeyin hala bu olduğuna inanıyorum ben.

peki video atsam ne demek istediğimi anlarsın atayım mı yasak mı

Ek olarak o fiyata zaten RX 6600 gibi bir ekran kartlı sistem var bu bilgisayara o fiyat verilmez.

bence hem bu hem de işlemci ile alakalı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…