En iyi oyuncu klavyesi önerisi

Azoth'a herhangi bir özelleştirme yapma sevdanız yoksa gerek yok. Attığımı alabilirsiniz. Ayrıca genel anlamda hepsinden daha iyi switchlere sahip.

Ne olduğunu bile bilmiyorum. Biraz araştırdım bir arkadaş da benim gibi sadece Valorant oynuyor yorumlarını okuyunca bende buna karar verdim açıkçası

Eğer bütçenize sorun olmayacaksa manyetik switch daha güzel olur.
Bu arada bende Wooting60he bakıyordum e sporcular kullanıyor diye :)

Son düzenleme:
Ne olduğunu bile bilmiyorum. Biraz araştırdım bir arkadaş da benim gibi sadece Valorant oynuyor yorumlarını okuyunca bende buna karar verdim açıkçası

Bu arada bende Wooting60he bakıyordum e sporcular kullanıyor diye :)
Wooting evet piyasaya öncülük ediyor ama tek en iyi de o değil. Ben şahsen E-Yooso HZ-61 Manyetik Switch de kullanıyorum. Sadece oyun için Aliexpress indirimlerinden her şey dahil 950 TL'ye almıştım. Valorant ve CS için harika bir klavye. Ama çalışırken ok tuşları vs. olmadığından normal klavyeme geçiyorum.

50.jpg

Son düzenleme:
Wooting evet piyasaya öncülük ediyor ama tek en iyi de o değil. Ben şahsen E-Yooso HZ-61 Manyetik Switch de kullanıyorum. Sadece oyun için Aliexpress indirimlerinden her şey dahil 950 TL'ye almıştım. Valorant ve CS için harika bir klavye. Ama çalışırken ok tuşları vs. olmadığından normal klavyeme geçiyorum.

Eki Görüntüle 2334478
Sistemden ziyade dizilimine ve zevkine bayıldım 😄

Hocam siz yeter ki beğenin. Tüm Setup'ı da de bir görün o zaman 😇

Eki Görüntüle 2334629
Oha. Şey maşallah bu neymiş böyle 😄

Manyetik switch zaten alabileceğiniz en yüksek ve son teknoloji. Daha yüksek fiyatlarda markalardan dolayı o klavyeler var.
Hocam merhaba. İki klavye arasında kaldım kafam karıştı size danışmak istedim. Biliyorsunuz wooting 60he getirmesi biraz sıkıntılı ve oldukça gereksiz pahalı. Sizin söylediğiniz

Eğer bütçenize sorun olmayacaksa manyetik switch daha güzel olur.
Hocam merhaba. İki klavye arasında kaldım kafam karıştı size danışmak istedim. Biliyorsunuz wooting 60he getirmesi biraz sıkıntılı ve oldukça gereksiz pahalı. Sizin söylediğiniz klavye ile W75 arasında kaldım. W75 için optimizasyon sıkıntısı yorumu çok ve 8000hz imiş vs. Hemen hemen aynı fiyat sizce hangisini tercih etmeliyim sebebini de söylerseniz çok memnun olurum

Son düzenleme:
Oha. Şey maşallah bu neymiş böyle 😄

Hocam merhaba. İki klavye arasında kaldım kafam karıştı size danışmak istedim. Biliyorsunuz wooting 60he getirmesi biraz sıkıntılı ve oldukça gereksiz pahalı. Sizin söylediğiniz

Hocam merhaba. İki klavye arasında kaldım kafam karıştı size danışmak istedim. Biliyorsunuz wooting 60he getirmesi biraz sıkıntılı ve oldukça gereksiz pahalı. Sizin söylediğiniz klavye ile W75 arasında kaldım. W75 için optimizasyon sıkıntısı yorumu çok ve 8000hz imiş vs. Hemen hemen aynı fiyat sizce hangisini tercih etmeliyim sebebini de söylerseniz çok memnun olurum
Bence ATK68 daha mantıklı. Bu da var.

Bence ATK68 daha mantıklı. Bu da var.
W75 i eledik diyelim o zaman atk mu bu mu 😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı