emir4164 Centipat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #21 Hocam ben SteelSeries Apex Pro kullanıyorum klavyenin ışığı sadece bir tuşa bastığımda yanıyor yardım edebilecek var mı?
Hocam ben SteelSeries Apex Pro kullanıyorum klavyenin ışığı sadece bir tuşa bastığımda yanıyor yardım edebilecek var mı?
denizbaranseker0 Centipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1.102 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #22 2 yıla yakındır Logitech G213 klavye kullanıyorum. %110 bir klavye. Böyle klavyeler benim daha çok hoşuma gidiyor. Tuşları bahsedildiği kadar sert değil. Membran bir klavye ama hissiyatı güzel. Fiyatı da çok pahalı değil. emir4164 dedi: Hocam ben SteelSeries Apex Pro kullanıyorum klavyenin ışığı sadece bir tuşa bastığımda yanıyor yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Kendi konunuzu açar mısınız?
2 yıla yakındır Logitech G213 klavye kullanıyorum. %110 bir klavye. Böyle klavyeler benim daha çok hoşuma gidiyor. Tuşları bahsedildiği kadar sert değil. Membran bir klavye ama hissiyatı güzel. Fiyatı da çok pahalı değil. emir4164 dedi: Hocam ben SteelSeries Apex Pro kullanıyorum klavyenin ışığı sadece bir tuşa bastığımda yanıyor yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Kendi konunuzu açar mısınız?