En iyi oyunları oyluyoruz

En iyi oyunlar

• Witcher 3

Oy: 11 16,4%
  • RDR 2

Oy: 33 49,3%
  • Minecraft

Oy: 12 17,9%
  • Zelda breath of the wild

Oy: 3 4,5%
  • GTA 5

Oy: 6 9,0%
  • Elden Ring

Oy: 2 3,0%

• Oy verenlerin toplamı
    67
GoW GoW ragnarok TLOU Remastered TLOU part 2 Half-Life 2 GTA San Andreas Max Payne 2 Mass Effect 2 Skyrim Detroit Become Human Batman Arkham City? Seçeneklerde çeşitlilik çok çok az 15 tane olmalı en az. Saydığım oyunların hepsi olmalı bir kere. Daha saymadığım ve birçok kişinin favori oyunu olan oyunlarda vardır büyük ihtimalle. MGS 3 geldi mesela aklıma.

Yok hocam papci eklemediniz (!)
özür dilerim.
Ekran görüntüsü 2023-08-02 150930.png

Hocam lokantada önümüze birkaç çeşit yemek koymuşsunuz gibi olmuş. Sadece 6 oyun var, insanlar bunun nesini oylasın? Basit kaçmış oylama, çok daha fazla seçenek eklemelisiniz.
yanlışlıkla tamamlanmadan entera bastım satır inecekken oto açtı. yoksa eklerdim fazla fazla.

Dört kez oy verebilsem Read Dead Redemption 2, Minecraft, Grand Theft Auto 5 ve Elden Ring seçerdim. Ama bir kez olduğu için RDR 2 seçtim. Bir de God of War veya God of War Ragnarök kesinlikle listede olmalıydı. Şu sıralar God of War oynuyorum oyun çok iyi. Atmosferine bakmadan duramıyorum. Haritayı çok iyi yapmışlar.

Diablo 3 serinin en kötü oyunu olsa da benim için yeri ayrıdır en iyi oyun asla diyemem ama en sevdiğim oyun diablo 3 en iyisi rdr 2 net.

RDR2 dışındaki seçenekleri seçenlerin evine ekipleri yolluyorum şimdi. (!)

Şaka bir yana hiçbiri RDR2'nin rakibi bile olamaz, RDR2 ile kıyaslanamaz bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı