En iyi performansı aldığınız Game Ready driverı nedir?

Yani, şu anda da son sürümü kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım.
Ben normalde hiç Mavi Ekran ve sorun yaşamazdım ta ki son güncellemeye kadar. Zaten FPS'lerim de düşüyordu her geçen gün güncellemelerle. Biraz geriye dönmek istiyorum. Data Center IP adresine sahibim diye Nvidia'nın sitesine de giremiyorum. VPN açacağım sanırım.

Umrumda olmuyor sürüm. RX 570'te de 2060'ta da durum bu. Sağ altta bildirim çıkıyor güncelleme var diye, yap diyorum. Bu kadar. Oyun icinde FPS sayacı falan kullanmıyorum, tadını çıkarıyorum. Size de bunu tavsiye ederim, 1 FPS'nin derdine düşmeyin. Oynanabilir haldeyse oynayın gitsin.

Umrumda olmuyor sürüm. RX 570'te de 2060'ta da durum bu. Sol altta bildirim çıkıyor güncelleme var diye, yap diyorum. Bu kadar. Oyun icinde FPS sayacı falan kullanmıyorum, tadını çıkarıyorum. Size de bunu tavsiye ederim, 1 FPS'nin derdine düşmeyin. Oynanabilir haldeyse oynayın gitsin.
Haklısınız da mavi ekran ve sonra üstünde düşününce biraz FPS'de düşünce dedim ki madem bir defa uğraşacağım. En iyi şekilde ayarlamalıyım diye düşündüm.

Umrumda olmuyor sürüm. RX 570'te de 2060'ta da durum bu. Sağ altta bildirim çıkıyor güncelleme var diye, yap diyorum. Bu kadar. Oyun icinde FPS sayacı falan kullanmıyorum, tadını çıkarıyorum. Size de bunu tavsiye ederim, 1 FPS'nin derdine düşmeyin. Oynanabilir haldeyse oynayın gitsin.
Şunun aynısını yapıyorum. Ama bildirim gelince çarpıya basıyorum. Güncellemeye üşeniyorum.
Bende var 451.67, en günceli 466.63.

Değerlere bakmadan sorun yaşadığınızı hissetmek değil, fark ediyorsanız internete bakın, başkalarında da varsa eskisine dönersiniz. Onun dışında kullanın günceli gitsin. Adamların ürettiği şeyi adamlardan daha mı iyi bileceksiniz.

Haklısınız da mavi ekran ve sonra üstünde düşününce biraz FPS'de düşünce dedim ki madem bir defa uğraşacağım. En iyi şekilde ayarlamalıyım diye düşündüm.

Notebook sürücüsünde sıkıntı olmadığı için en son sürcüyü kullanıyorum. Masaüstü için sitedeki sürücüyü kullanın en iyisi o.

En iyi şekilde ayarlamak diye bir şey yok maalesef. Eski sürümlerden birini kullanırsanız bazı oyunlarda yüksek FPS verir bazılarında yeni sürücüye göre düşük FPS alırsınız. Genele vurduğunuzda stabilite ve yeni oyunlara sağladığı destek sebebiyle yeni sürüm daha iyidir. Yaşadığınıza benzer BSOD gibi sorunlar olduğundaysa bir önceki sürüme dönebilirsiniz.

Yeni sürücülerde eski oyunlara yaptıkları bir şey de yok. Yeni oyunlara göre sürücüleri optimize ediyorlar, geçmişte yaşanan ve bilinen bir sorun varsa düzeltiliyor, yeni bir teknoloji eklenecekse ekleniyor. Bunun dışında Windows'a gelen güncellemelerle bir uyumsuzluk varsa gideriliyor vb. vb.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı