En iyi Pringles nedir?

En son market raflarından kalkmıştı birkaç sene önce. Ben fazla cips yemediğim için detaylı bilmiyorum ama market raflarından kalkıp yerine çakmaları satılmaya başlanmıştı. Eğer geri döndülerse pazara orasını bilemiyorum.

Arkadaşlar sanal marketlere falan da baktım marketlerde satışı yok. Eğer internette varsa orasını bilemiyorum ama ben son 2-3 senedir marketlerde hiç görmedim. Aynı kutuda çakmaları var raflarda.

Arkadaşlar sanal marketlere falan da baktım marketlerde satışı yok. Eğer internette varsa orasını bilemiyorum ama ben son 2-3 senedir marketlerde hiç görmedim. Aynı kutuda çakmaları var raflarda.
hepsiburada gibi sitelerde yabancı olanları var yani yabancı üretim, ama çok aşırı pahalılar. Meraktan alıp denenebilir ama düzenli yenecek fiyat değil

Hepsiburada gibi sitelerde yabancı olanları var yani yabancı üretim, ama çok aşırı pahalılar. Meraktan alıp denenebilir ama düzenli yenecek fiyat değil.

Vallahi ne yalan söyleyeyim ben çocukluğumda da çok Pringles yedim hiçbir zaman öyle abartılacak bir tadı yoktu bence. Pahalı olduğu için insanlarda belki çok iyi cips algısı oluşuyor olabilir ama bana normal cipsten farklı gelmiyordu. Tek farkı patatesinden mi kaynaklı bilmiyorum cipslerin dokusu biraz daha yumuşak olurdu genelde.

Marketlerde birkaç senedir satılmıyor diye biliyorum. İthal olarak getirip satanların ürünleri online alışveriş sitelerinde falan var. Bir kutu Pringles en son satılırken 80-90 liraydı, şu an 200 lira olması çok da pahalı gelmedi ama yine de bir cipse verilebileceğini sanmıyorum.

Açıkçası 1-2 tanesi hariç Türkiye'de satılanların çoğunu denedim ve beğenmediğim olmadı. Kişisel tercihim Paprika ya da Hot & Spicy olurdu muhtemelen. Orijinali de güzel.

İlla almak istiyorum derseniz ve İstanbul, İzmir gibi yerlerde oturuyorsanız yurt dışından gelen abur cuburları satan yerler var, oradan bulabilirsiniz. Pazardan çekileli çok oluyor,yazın aylarca aradığımı hatırlıyorum bulabilmek için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı