Merhaba arkadaşlar.High Power 750w 80+gold sertfikalı güç kaynağım yandığı ve beraberinde ram, anakart, işlemciyi yaktığı için yeniden sistem toplamaya karar verdim.Ancak kafamdaki PSU yu bir türlü seçemedim.Aklımdaki iki ürün bunlar ;
Peki şöyle bir şey sorsam marka olarak bu iki markada sağlammıdır ? birde vatandan öneri yaparsan sevinirim birsürü hediye çekim var ve kdv indiriminde oradan kasa toplamayı düşünüyorum.
Peki şöyle bir şey sorsam marka olarak bu iki markada sağlammıdır ? birde vatandan öneri yaparsan sevinirim birsürü hediye çekim var ve kdv indiriminde oradan kasa toplamayı düşünüyorum.
İki marka da sağlam. O ikisi arasından Thermaltake daha iyidir. İkiside parasını hak etmiyor onu belirteyim bu arada. Çekleri GPU, CPU'da kullansan ? Diğer PSU vb. şeyleri netten alsan ?
Sisteminizin bu şekilde zarar görmesi olağan olsa da olasılığı da çok olan bir şey değil. Bulunduğunuz konumda bu tarz sıkıntlar sürekli oluyorsa işi sadece güç kaynağına bağlamak doğru olmaz, UPS alarak da önlem almaya çalışın.