En iyi PSU markası nedir ?

Sisteminizin bu şekilde zarar görmesi olağan olsa da olasılığı da çok olan bir şey değil. Bulunduğunuz konumda bu tarz sıkıntlar sürekli oluyorsa işi sadece güç kaynağına bağlamak doğru olmaz, UPS alarak da önlem almaya çalışın.
High powerin 600w 80+ bronze sertfikalı güç kaynağını i5 6400 rx 470 ile birlikte 3 senedir kullandım ve kullanmayada devam ediyorum şuanda bunda bir sıkıntı çıkmadı.Ama yeni sistemde bir gün açma tuşuna bastım windows yazısı geldi pat kapandı bilgisayar birdahada açılmadı.Vatana götürdüğümde her parçaları test etmişler tek tek saydılar ve garantiye yolladık.Hepsinin iadesi geldi fakat dolardan dolayı yerlerini doldurmak zor olacak.
Bir sürü güzel marka var. Silverstone, FSP, Evga, Corsair, Seasonic, Super Flower vs. gibi. Yine de her üreticinin her modeli alınmaz.
Peki CoolerMaster ve ThermalTake markalarının hangi modelini önerirsiniz ? az önce arkadaşın attığı bir model hoşuma gitti bu iyimidir ?
CoolerMaster 650W MWE Serisi 80+ Bronze Güç Kaynağı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı