Merhaba arkadaşlar en iyi marki PSU hangisi? Hangisini tercih etmeliyim, akasa hariç hangi markadan memnun kaldınız? İnanın almaktan korkar olduk hep bozuk çıkıyor sistemi topladığım günden bu yana kullanamadım. Benim görüşüm High Power.
Ben önceden olsa direk Thermaltake tercih ederdim. Ama son zamanlarda Corsair baya piyasaya yerleşti. Marka takıntısı gibi değil de daha çok incelemelerde ve kullanıcı olarak görüşlerim diyelim
Kısaca uzun süre kullandığınız 600 w PSU önerin marka dediysem yani insanın kullandığı bu iyidir bidaha alırız dediğiniz marka yada PSU demiştim konuyu hortlatmayın önerin işte hangisi kullandın uzun süre memnun kaldın mı ? Öner işte
Kısaca uzun süre kullandığınız 600 w PSU önerin marka dediysem yani insanın kullandığı bu iyidir bidaha alırız dediğiniz marka yada PSU demiştim konuyu hortlatmayın önerin işte hangisi kullandın uzun süre memnun kaldın mı ? Öner işte
Ne kadar kibarca bir istek bu. Başımız sağolsun yarım saat önce açılmış konu mu hortladı? Allah mekanını cennet etsin Uzun zaman Thermaltake kullandım onu inceleyebilirsin.