Ben önceden olsa direk Thermaltake tercih ederdim. Ama son zamanlarda Corsair baya piyasaya yerleşti. Marka takıntısı gibi değil de daha çok incelemelerde ve kullanıcı olarak görüşlerim diyelim![]()
O maalesef pek olmaz. Malum sponsorluklar vs. Sana Vatan Bilgisayar mı sponsor oldu, o zaman orayı öveceksin mecburen. Önceden gömsen bile öveceksin artıkBen buna daha çok şu şekilde inanıyorum. Markaların gönderdiği ürünler daha çok kullanılıyor bana göre. Ellerinde o marka/model varsa yada başka sitelerin hazır sistemleri üzerinde topladıkları ürünleri kullanıyorlar. Keşke Technopat’a özel kendi istedikleri marka modeller olsa. Technopat toplama sistem V1![]()
Benim görüşüm High Power.
O maalesef pek olmaz. Malum sponsorluklar vs. Sana Vatan Bilgisayar mı sponsor oldu, o zaman orayı öveceksin mecburen. Önceden gömsen bile öveceksin artıkO yüzden tek incelemeyle kalmamak gerekiyor. Yoksa yanlı görüş almış olur insan. Farklı incelemeleri de inceleyip öyle karar vermek en mantıklısı.
Kesinlikle. Yani artık sektör böyle. Çoğu tüketici de sadece tek bir yeri izleyip alıyorlar. A markası ne kadar kaliteli olursa olsun ben sana B markasını gönderip inceleme yaptırmam yeterli satış yapmak içinAynı şeyleri söylüyoruz kim ne gönderirse yada sistemimizin reklamını yapın derlerse onu öne çıkarıyorlar. Örnekleri var kanalda
High Power mıHigh Power ancak ortada yer alır. Ona gelene kadar çok çok daha iyi markalar var.
Birkaçı mesela:
- Corsair
- Enermax
- ASUS
- Cooler Master
- be Quiet!
- Seasonic
- EVGA
- Rosewill
- Thermaltake
- Silverstone
- Raidmax
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.