En iyi PSU markası sizce hangisi?

Ben önceden olsa direk Thermaltake tercih ederdim. Ama son zamanlarda Corsair baya piyasaya yerleşti. Marka takıntısı gibi değil de daha çok incelemelerde ve kullanıcı olarak görüşlerim diyelim:)

Ben buna daha çok şu şekilde inanıyorum. Markaların gönderdiği ürünler daha çok kullanılıyor bana göre. Ellerinde o marka/model varsa yada başka sitelerin hazır sistemleri üzerinde topladıkları ürünleri kullanıyorlar. Keşke Technopat’a özel kendi istedikleri marka modeller olsa. Technopat toplama sistem V1 :)

Ben buna daha çok şu şekilde inanıyorum. Markaların gönderdiği ürünler daha çok kullanılıyor bana göre. Ellerinde o marka/model varsa yada başka sitelerin hazır sistemleri üzerinde topladıkları ürünleri kullanıyorlar. Keşke Technopat’a özel kendi istedikleri marka modeller olsa. Technopat toplama sistem V1 :)
O maalesef pek olmaz. Malum sponsorluklar vs. Sana Vatan Bilgisayar mı sponsor oldu, o zaman orayı öveceksin mecburen. Önceden gömsen bile öveceksin artık:) O yüzden tek incelemeyle kalmamak gerekiyor. Yoksa yanlı görüş almış olur insan. Farklı incelemeleri de inceleyip öyle karar vermek en mantıklısı.

Son düzenleme:
Benim görüşüm High Power.

High Power mı :) High Power ancak ortada yer alır. Ona gelene kadar çok çok daha iyi markalar var.

Birkaçı mesela:
  • Corsair
  • Enermax
  • ASUS
  • Cooler Master
  • be Quiet!
  • Seasonic
  • EVGA
  • Rosewill
  • Thermaltake
  • Silverstone
  • Raidmax

O maalesef pek olmaz. Malum sponsorluklar vs. Sana Vatan Bilgisayar mı sponsor oldu, o zaman orayı öveceksin mecburen. Önceden gömsen bile öveceksin artık:) O yüzden tek incelemeyle kalmamak gerekiyor. Yoksa yanlı görüş almış olur insan. Farklı incelemeleri de inceleyip öyle karar vermek en mantıklısı.

Aynı şeyleri söylüyoruz kim ne gönderirse yada sistemimizin reklamını yapın derlerse onu öne çıkarıyorlar. Örnekleri var kanalda

Aynı şeyleri söylüyoruz kim ne gönderirse yada sistemimizin reklamını yapın derlerse onu öne çıkarıyorlar. Örnekleri var kanalda
Kesinlikle. Yani artık sektör böyle. Çoğu tüketici de sadece tek bir yeri izleyip alıyorlar. A markası ne kadar kaliteli olursa olsun ben sana B markasını gönderip inceleme yaptırmam yeterli satış yapmak için:)

High Power mı :) High Power ancak ortada yer alır. Ona gelene kadar çok çok daha iyi markalar var.

Birkaçı mesela:
  • Corsair
  • Enermax
  • ASUS
  • Cooler Master
  • be Quiet!
  • Seasonic
  • EVGA
  • Rosewill
  • Thermaltake
  • Silverstone
  • Raidmax

Recep abi Thermaltake vs High Power zaten aynı firma üretiyor sirtec firması yanı bide abi almadan önce söyleseydin. ayrıca herkes tutturmuş corsair cooler master yakında terliğim ama nedense en çok sıkıntı çıkaran markalarda öne her iki markanın şikayetleri karşılaştırın en çok hangisi sorun yaratmış yakında terlikler cooler master olacak herkes hava atar sözüm sana değil recepa abi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı