Ali Rıza09 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 1.086 Makaleler 9 Çözümler 7 Yer Isparta 30 Kasım 2018 #31 Recep Baltaş dedi: High Power mı High Power ancak ortada yer alır. Ona gelene kadar çok çok daha iyi markalar var. Birkaçı mesela: Corsair Enermax ASUS Cooler Master be Quiet! Seasonic EVGA Rosewill Thermaltake Silverstone Raidmax Genişletmek için tıkla... Bunların devamına Antec, Bitfenix ve Super Flower 'da eklenilebilir bence.
Recep Baltaş dedi: High Power mı High Power ancak ortada yer alır. Ona gelene kadar çok çok daha iyi markalar var. Birkaçı mesela: Corsair Enermax ASUS Cooler Master be Quiet! Seasonic EVGA Rosewill Thermaltake Silverstone Raidmax Genişletmek için tıkla... Bunların devamına Antec, Bitfenix ve Super Flower 'da eklenilebilir bence.
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 28 Temmuz 2020 #32 ALİKA dedi: Merhaba arkadaşlar en iyi marki PSU hangisi? Hangisini tercih etmeliyim, Akasa hariç hangi markadan memnun kaldınız? İnanın almaktan korkar olduk hep bozuk çıkıyor sistemi topladığım günden bu yana kullanamadım. Benim görüşüm High Power. Genişletmek için tıkla... Corsair bence en iyisi. Alman kalitesi .
ALİKA dedi: Merhaba arkadaşlar en iyi marki PSU hangisi? Hangisini tercih etmeliyim, Akasa hariç hangi markadan memnun kaldınız? İnanın almaktan korkar olduk hep bozuk çıkıyor sistemi topladığım günden bu yana kullanamadım. Benim görüşüm High Power. Genişletmek için tıkla... Corsair bence en iyisi. Alman kalitesi .
T Türk DRK Decapat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #33 Seasonic.
SebastianCastellanos Centipat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 922 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer In STEM World Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #34 Seasonic.