SpaydiÇakması
Femtopat
Daha fazla
Teşekkür ederim şu anki SSD'm Kingston Fury Renegade 2TB 7300 / 7000 di ama sanırım değiştireceğim.Memory konusunda en iyisi Samsung. SSD'de ömür ve kalite olarak Samsung tercih etmenizi öneririm. Ram konusunda bir fikrim yok, ben sistemimle uyumlu olsun diye Corsair aldım çünkü AIO da Corsair.
SSD'm Kingston du değişim sağlayacağım teşekkürler bilgileriniz içinArkadaşın dediği gibi Samsung markası bellek teknolojisinde çok üst bir marka. Ekran kartından tut RAM çiplerine kadar üretimi var ve kaliteli. Bunun yanında Micron ve SK Hynix markaları da çok iyi diye biliyorum Technopat kanalından öğrendiğim kadarıyla. Ayrıca RAM olarak Technopat sunucularında Kingston kullanılıyor, daha stabil olduğu belirtilmiş.
Bütçe de sorun yok ya 5-6k lara kadar çıkabilirim Corsair sanırım kötü kalıyor ram deÖyle bir şey yok. Ha eğer genele bakarsak Micron ve Samsung NAND konusunda çok üst seviye markalar. Hynix'de aynı şekilde iyi bir markadır.
Corsair RAM konusunda adı bile geçmemesi gereken markalardan. DDR4'te Dominator serisi bile üst seviye değildi.
SSD konusunda model çok daha önemli. Bütçe belirtirseniz gereken öneri yapılır.
Bunu bende merak ediyorum cevabını öğreniriz umarımNeden üst seviye sistemlerde diğer iyi markalar yerine Corsair kullanılıyor? Corsair'a pek sıcak bakamıyorum, ön yargım var.