En iyi RAM ve SSD markası nedir?

Memory konusunda en iyisi Samsung. SSD'de ömür ve kalite olarak Samsung tercih etmenizi öneririm. Ram konusunda bir fikrim yok, ben sistemimle uyumlu olsun diye Corsair aldım çünkü AIO da Corsair.
Teşekkür ederim şu anki SSD'm Kingston Fury Renegade 2TB 7300 / 7000 di ama sanırım değiştireceğim.

SSD'm Kingston du değişim sağlayacağım teşekkürler bilgileriniz için

Bütçe de sorun yok ya 5-6k lara kadar çıkabilirim Corsair sanırım kötü kalıyor ram de

Neden üst seviye sistemlerde diğer iyi markalar yerine Corsair kullanılıyor? Corsair'a pek sıcak bakamıyorum, ön yargım var.
Bunu bende merak ediyorum cevabını öğreniriz umarım

Neden üst seviye sistemlerde diğer iyi markalar yerine Corsair kullanılıyor? Corsair'a pek sıcak bakamıyorum, ön yargım var.

Eski RAM'imin Corsair Dominator olması ve SSD'minde MP600 Force 1 TB olması dışında hiç bir sorun yok

Vengeance LPX ve RGB XMP sorununa sahip iken Dominator ile hakkını verecek kadar OC yapılamıyor komponentleri gereği. Ben fanlık yapmam

Ha sorunun cevabına gelirsek, Dominator'un tasarımı diğer belleklerden çok daha alışılmadık olması kullanılmasına sebebiyet veriyor.

Teşekkür ederim şu anki SSD'm Kingston Fury Renegade 2TB 7300 / 7000 di ama sanırım değiştireceğim.

Kullandığınız SSD en üst seviye SSD'lerden birisi. Samsung 980 Pro'dan daha iyi bir model üstelik aklınızda bulunsun. Eğer Samsung 990 Pro ile değiştirmeyecekseniz ellemeyin.

O zaman şöyle yapalım, Benim SSD'm kalsın (Kingston FURY Renegade 2TB 7300 / 7000)

Ram olayını netleştirelim, ne dersiniz hocam?

Ram'im, Kingston FURY Renegade 16x4 (64GB) 6400MHz CL32 DDR5

RAM için bütçeniz nedir? Kullanacağınız diğer parçalarıda yazar mısınız?
kasa - ASUS ROG STRIX Helios Tempered Glass RGB USB 3.1 Mid Tower Kasa | ITOPYA

işlemci - AMD Ryzen 9 7900X 4.7GHz (Turbo 5.6GHz) 12 Core 24 Threads 64MB Cache AM5 İşlemci | Teknobiyotik

ekran kartı - Asus NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti ROG Strix OC ROG-STRIX-RTX3080TI-O12G-GAMING 12 GB GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri

anakart - Asus ROG Strix B650E-F Gaming WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com

ram (64gb olacak şekilde al) - Kingston Fury Renegade RGB 32GB (2x16) DDR5 6400MHz CL32 Ram-KF564C32RSAK2-32 Uygun Fiyatları ile Tebilonda

ssd - Kingston 2TB Fury Renegade Gen4x4 NVMe M.2 2280 SSD (7300MB Okuma / 7000MB Yazma)| ITOPYA.COM

sıvı soğutucu - ASUS ROG RYUJIN II 360 V2 ARGB 360mm ARGB Islemci Sivi Sogutucu | ITOPYA

psu - ASUS ROG THOR 850W 80+ Platinum Full Modüler OLED Ekranlı PSU

Sistem şuan böyle hocam, RAM için bir bütçem yok yani En iyi olanı alacağım. Ama en iyi olanı

Hocam Corsair'in DDR5 ramleri hakkında bilginiz var mıdır? CMK32GX5M2D6000Z36 bu model nasıldır?

Tüm sistemi baştan dizmemiz daha doğru olur açıkçası. Gözüme batan en kötü parça RTX 3080 Ti. Sistemi kullanım amacınız nedir? Render, yazılım, 3D tasarım mı yoksa oyun mu?
Oyun, çünkü espor anlaşmamız var gibi bu sebeple üst segment dizmek durumundayım ve parçaları ASUS ROG olursa iyi olur dediler

RAM de Trident ve Samsung güzeldir SSD de Kingston ve Samsung güvenilirdir.

Hocam Corsair'in DDR5 ramleri hakkında bilginiz var mıdır? CMK32GX5M2D6000Z36 bu model nasıldır?

Çipleri kötü olmasa gerek, ama emin olamam bundan. XMP 1 profilinin performansları iyi. Herhangi bir kronik soruna sahip olup olmadığı hakkında bilgim yok ama onun dışında iyi gecikme performansı göstermiş. Alınabilir gibi duruyor.

Oyun, çünkü espor anlaşmamız var gibi bu sebeple üst segment dizmek durumundayım ve parçaları ASUS ROG olursa iyi olur dediler

Eğer kullanım amacınız oyun olacak ise RX 7000 serisine yönelmemiz daha iyi olacaktır. Sıvı soğutucuyu ve kasayı ROG yapmazsak nasıl olur? Sıvı soğutucu ve kasa bütçelerinde fiyaskolar, o yüzden soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…