SpaydiÇakması
Femtopat
Daha fazla
6 Yıldır AMD Radeon kullanıcısıyım ve değiştirmek istedim yani uzun bir vakit geçirdik arkadaşlaÇipleri kötü olmasa gerek, ama emin olamam bundan. XMP 1 profilinin performansları iyi. Herhangi bir kronik soruna sahip olup olmadığı hakkında bilgim yok ama onun dışında iyi gecikme performansı göstermiş. Alınabilir gibi duruyor.
Eğer kullanım amacınız oyun olacak ise RX 7000 serisine yönelmemiz daha iyi olacaktır. Sıvı soğutucuyu ve kasayı ROG yapmazsak nasıl olur? Sıvı soğutucu ve kasa bütçelerinde fiyaskolar, o yüzden soruyorum.
Bir de hocam bir sorum olacak, monitörüm 360Hz ve Valorant ağırlıklı oynayacağız o yüzden işlemciyi 1 tık yüksek tuttum ve Cache'ine önem verdim. 64MB seçtim. Valorant ultra grafiklerde bana 360Fps verir mi bu şuanki sistem? Eğer vermeyecekse 64MB geçip cebimi yakmama gerek yok ama verir diye düşünüyorum.Çipleri kötü olmasa gerek, ama emin olamam bundan. XMP 1 profilinin performansları iyi. Herhangi bir kronik soruna sahip olup olmadığı hakkında bilgim yok ama onun dışında iyi gecikme performansı göstermiş. Alınabilir gibi duruyor.
Eğer kullanım amacınız oyun olacak ise RX 7000 serisine yönelmemiz daha iyi olacaktır. Sıvı soğutucuyu ve kasayı ROG yapmazsak nasıl olur? Sıvı soğutucu ve kasa bütçelerinde fiyaskolar, o yüzden soruyorum.
Evet bende çok isterdim 3D teknolojisine geçmek ama maaelsef AM4 soket 3d modellerOyunlar için amd 3d modelleri öneriliyor. Eğer valorant, amd'nin 3d cache modellerinde optimize çalışıyorsa işlemciyi 7900x3d ile değiştirmek mantıklı olur.
6 Yıldır AMD Radeon kullanıcısıyım ve değiştirmek istedim yani uzun bir vakit geçirdik arkadaşla
Tabi hocam, değerli bilgilerinizi, önerilerinizi buraya yazın beraber güzel ortak bir şey çıkartalım
Ben ASUS ROG Ekosistem yapacaktım fakat şart değil
Bir de hocam bir sorum olacak, monitörüm 360Hz ve Valorant ağırlıklı oynayacağız o yüzden işlemciyi 1 tık yüksek tuttum ve Cache'ine önem verdim. 64MB seçtim. Valorant ultra grafiklerde bana 360Fps verir mi bu şuanki sistem? Eğer vermeyecekse 64MB geçip cebimi yakmama gerek yok ama verir diye düşünüyorum.
hocam attığınız parçalar mükemmel, teşekkür ederim yardımlarınız için bir kaç ürünümü güncelleyeceğim çok teşekkür ederimRahat verir ama daha iyi bir işlemci seçeneği var.
AMD Ryzen 9 7900X3D On İki Çekirdek 4.4 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 9 7900X3D On İki Çekirdek 4.4 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 9 7900X3D On İki Çekirdek 4.4 GHz İşlemci özelliklerini incele, 16.485,21 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus Rog Strix X670E-E Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix X670E-E Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix X670E-E Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 22.172,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus ROG Thor ROG-THOR-1200P2 1200 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Thor ROG-THOR-1200P2 1200 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Thor ROG-THOR-1200P2 1200 W Power Supply özelliklerini incele, 10.379,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lian Li Odyssey X Black TR-01X E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Odyssey X Black TR-01X E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Odyssey X Black TR-01X E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 16.843,87 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
en-ucuz-g-skill-trident-z5-rgb-64-gb-2x32-5600-mhz-ddr5-cl28-f5-5600j2834f32gx2-tz5rk-fiyati,198484092.html
en-ucuz-lian-li-galahad-360-black-sivi-sogutma-fiyati,1099685313.html
en-ucuz-sapphire-radeon-rx-7900-xt-nitro-vapor-x-11323-01-40g-320-bit-gddr6-20-gb-fiyati,274685259.html
RAM'i 32 GB almanı öneririm çünkü şu an 16 GB bile oyunlarda yetecek düzeyde. Hele Valorant-CS türü FPS oyunlarında 16 GB bile sana fersah fersah yetecek.
hocam attığınız parçalar mükemmel, teşekkür ederim yardımlarınız için bir kaç ürünümü güncelleyeceğim çok teşekkür ederim
bir de ayıptır söylemesi biraz göz zevkim var o yüzden 64 gb full dolu slotlar için RGB seçtim... Kasanın içi cıvıl cıvıl
iyi akşamlar, yardımlarınız ve bilgileriniz için sağ olun hocam. iyi forumlar <3Aynı durum bende de var o yüzden tüm slotlarımı doldurmuştumRica ederim.