En iyi RAM ve SSD markası nedir?

O anakartı ne yapsın adam?
B650MDS3H alıp geçsin 9k fark var.

E-spor ile ilgilenen rekabetçi oyun oynayan birisinin grafik ayarlarının ultra olması garip geldi biraz.

Bu nasıl bir bakış açısı.Modellere göre karşılaştırma yapılır.

SSD: Samsung.

RAM: Kingston HyperX SSD de samsung bariz iyi de RAM benim görüşüm HyperX RAM'lerden memnunum.

Direkt böyle şu marka iyi bu marka kötü diye kodlayarak alışveriş yaparsanız gidip "iyi" denilen markanın giriş seviyesi ürününü alırsınız.

Her ürünü kendi içerisinde değerlendirmek lazım. Sadece markaya bakıp da "bu kaliteli" derseniz yanılma ihtimaliniz var. İyi denilen markanın bile kötü bir modeli mevcut olabilir, siz de sırf iyi marka diye gider onu alırsınız.

Marka değilde bütçene uygun olan ürünün içinde kullanılan malzemelere bakmak ve ona göre karar vermek lazım. Mesela Ramlerden örnek vereyim. Orta seviye bir marka olabilir ama 1 ya da 2 tane modelinde kaliteli çipler kullanılmıştır o zaman bu alınır. Üst seviye bir marka olupta giriş seviye çip kullanılan modellerde var. Mesela Corsair Vengeance Pro Rgb ile Vengeance Lpx aynı kalitede değil.
Aynı durum ssd içinde geçerli ben Samsung 970 evo plus kullanıyorum ama 980 modeline asla para vermem 980 pro modelinin performansı güzel ama 990 pro modelinde kronik sorun var sağlığı hızlı düşüyor.

E-spor ile ilgilenen rekabetçi oyun oynayan birisinin grafik ayarlarının ultra olması garip geldi biraz.
Dostum sadece biraz göz zevkim var onun için

Bu nasıl bir bakış açısı.Modellere göre karşılaştırma yapılır.
Haklısınız, Sadece ASUS ROG sağlıklı olur dendi bana

Sanırım birazcık derine inip dediğiniz gibi yapmalıyım, teşekkürler..

Hangisinin daha kaliteli, üst segment olduğunu nasıl anlarız? ne yazması lazım yani tanıtım sitesinde ki anlayalım kusura bakma biraz fransızım bu konuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…