K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 28 Nisan 2023 #21 CesurBiri dedi: Garantisi benim kardeşim. Bak bende sana 3 yıl garanti verdim şimdi. Genişletmek için tıkla... Watch 8 aldım bozulunca Trendyol ile garantiye verdim. Yasal garanti süresinden önce iade edip paramı verdiler bozulması memnunum bayağı. Hk9 Pro en iyisi. AMOLED ekranlı ve çift çekirdekli.
CesurBiri dedi: Garantisi benim kardeşim. Bak bende sana 3 yıl garanti verdim şimdi. Genişletmek için tıkla... Watch 8 aldım bozulunca Trendyol ile garantiye verdim. Yasal garanti süresinden önce iade edip paramı verdiler bozulması memnunum bayağı. Hk9 Pro en iyisi. AMOLED ekranlı ve çift çekirdekli.
SeyidFalan Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.526 Makaleler 2 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #22 KlesS dedi: Watch 8 aldım bozulunca Trendyol ile garantiye verdim. Yasal garanti süresinden önce iade edip paramı verdiler bozulması memnunum bayağı. Hk9 Pro en iyisi. AMOLED ekranlı ve çift çekirdekli. Genişletmek için tıkla... Dostum hala kullanıyor musun?
KlesS dedi: Watch 8 aldım bozulunca Trendyol ile garantiye verdim. Yasal garanti süresinden önce iade edip paramı verdiler bozulması memnunum bayağı. Hk9 Pro en iyisi. AMOLED ekranlı ve çift çekirdekli. Genişletmek için tıkla... Dostum hala kullanıyor musun?