Castiglionets
Centipat
Daha fazla
Hocam teşekkür ediyorum öncelikle yorum için ama hem inglizce hem türkçe hangi kaynağa baksam sapphire nitro xtx modeli için top tier deniliyor biraz daha araştırma yapayım ben en iyisi.Sapphire Nitro hız aşırtması fazla o yüzden PowerColor modelinden falan biraz daha fazla ısınıyor. ASUS bobin sesiyle meşhur olduğu için tercih etmezdim. XFX, Sapphire Nitro ile benzer soğutma ve yapı kalitesine sahip ama hız aşırtma konusunda biraz daha geride. PowerColor'ın incelemesini bulamadım ama daha düşük kartlarına bakmıştım Nitro'dan soğutma konusunda biraz daha iyi çıkıyor. Tabii eksi olarak hız aşırtması daha düşük. Bu yüzden soğutma konusunda daha iyi çıkması normâl. Faz sayısı vs XFX, Sapphire Nitro ve hellhound aynı. En azından 7900XT de öyleydi. XTX'te Nitro ve XFX aynı Hellhound'u bilmiyorum. MSI incelemesini görmedim ama Gaming X serisi 4000 serisinde kötüydü. Özellikle iç kalite açısından. Board listesinde kalite açısından alt sıradaydı. Tier listte zaten ya en altta ya da en altın bir üstünde çıkıyor. Bunu RTX 4000 serisi için söylüyorum. 7000 serisinde farklı olacağını düşünmüyorum. OC isteyenler Nitro veya benim için biraz daha iyi OC değil soğutma önemli diyorsanız PowerColor hellhound modeline bakın derim.