Linux Kaymak
Kilopat
Papara.
Sanal açıdan da Papara iyidir.Kart almayacağım hesaptan iş yapacağım![]()
Ne iş'i yapacaksınız bilmiyorum ama black kart almadan veya kendi banka hesabınızdan para atmadan papara hesabınızdan başka paparaya/iban'a para atamazsınız. Umarım sanal kart açıp satma işinden bahsetmiyorsunuzdur.Kart almayacağım hesaptan iş yapacağım![]()
Ne iş'i yapacaksınız bilmiyorum ama Black kart almadan veya kendi banka hesabınızdan para atmadan Papara hesabınızdan başka paparaya/iban'a para atamazsınız. Umarım sanal kart açıp satma işinden bahsetmiyorsunuzdur.
Papara kullanabilirsiniz ama yine de black kart almanızı öneririm. 20TL kargo ücreti dışında ömür boyu kesinti vergi yok.Yok hocam öyle bir şey yapıldığını yeni öğrendim. Öyle YouTube kanalı falan ya da oyun alırsam ödemeyi veya parayı oradan almak istiyorum.
Youtube gelirlerini papara/ininal/tosla gibi ön ödeme kuruluşlarına alamazsınız. Youtube normal banka ibanı istiyor. 13+ iseniz banka hesabı açabilirsiniz ama youtube den para çekmek için 18+ olmanız gerekiyor diye biliyorum.Hesabı açtım şu an oyunlara para yatırabilir miyim? Veya YouTube gelirlerimi bu hesaba aktarabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.