En İyi Sims 4 Hileleri

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.166
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
En İyi Sims 4 Hileleri
sims4.jpg

Bu hileleri kullanarak Sims 4 dünyasını daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Sims 4 hileleri ile birlikte neredeyse düşündüğünüz her şeyi yapabilirsiniz. Dünya durumunu değiştirebilir, Sim’inizin modunu ve özelliklerini değiştirebilir ya da istediğiniz kadar para elde edebilirsiniz. İş hayatında basamakları zahmet çekmeden tırmanmak, anında arkadaşlıklar kurmak da yapabilecekleriniz arasında. Hileleri kullanmak için oyun içerisinde Ctrl + Shift […]

Devamı: En İyi Sims 4 Hileleri
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Korsana hayır diyen bir forumun hilelerle ilgili konu açması ne kadar güzel bir şey? Hemen ortalığı karıştırmayın, bir şey merak ettim cevap arıyorum.

Oyunun yapımcısının oyuna isteyerek koyduğu şey korsan hilelere dahil değildir. Oyunu yaparken isteyenler kullanabilsin diye bunlar da yapılıp yayınlanıyor. GTA hilelerinden pek de bir farkı yok aslında bunun.
 
Bu yoruma benzer bir yorum bende yazacaktım fakat bu hileler diğer oyuncuları rahatsız etmiyor. Bu yüzden sıkıntı olmaz bence.
Oyun zevkini baltalar ya da baltalamaz, başka oyuncuyu etkiler ya da etkilemez hile hiledir. Sadece ironik geldi bana, ondan yazdım. Kimse art niyet aramasın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı