Arctic Freezer 34 eSports Duo Intel/AMD CPU Soğutucu - Kırmızı (ACFRE00060A) / 4 Pin / 2 Fan / İşlemci / Soğutucu / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
Liste için teşekkürler hocam. Ama bakıyorum da sıvı soğutmaların arasında hava soğutmalar da var. Fiyat farkı da bayağı fazla gözüküyor 2 katı civarında. Sıvı soğutmanın faydası acaba biraz daha yüksek O.C yapınca mı ortaya çıkar? Misal olarak Arctic 34 Duo ile Freezer 240 arasında 6700K işlemci ile 4.5-4.6GHz civarlarına çıktığım zaman aradaki ısı farkı dengeli olarak mı artar yoksa sıvı soğutma bariz şekilde daha düşük ısı derecesi mi elde eder? Eğer arada ufak dereceler olacağını bilsem sıvı soğutmayı hiç düşünmem. Bir hava soğutma alır geçerim.
6700K işlemci ile 4.5-4.6GHz civarlarına çıktığım zaman aradaki ısı farkı dengeli olarak mı artar yoksa sıvı soğutma bariz şekilde daha düşük ısı derecesi mi elde eder? Eğer arada ufak dereceler olacağını bilsem sıvı soğutmayı hiç düşünmem. Bir hava soğutma alır geçerim.
Kasam Zalman z11 Plus, herhangi bir sorun çıksa bile anakartta 4 adet RAM slotu olduğundan 1-3 değilde 2-4 şeklinde koysam RAM' leri uygun olurmu acaba? Dual channel çalışmasına bir problem olmaz sanırsam.
Önde fan mevcut ve daha önce 4790K ile Hyper 212 Evo kullanmıştım hocam. Sadece Evo' dan biraz daha iyi birşeyler arıyordum. Bu da sanırsam daha performanslı olacak
Yeni bir ürün buldum acaba bu ikili arasındaki fiyat farkına değer mi sizce? Sanırsam ikisi de Arctic 34 Duo' dan daha iyi. @dogant@Sylveon@BilgisayarKurdu