En iyi sıvı ve hava soğutma sıralaması nereden bulunur?

Buradan almanız daha uygun gelir:

350 TL civarına önerim:

Liste yardımcı olur diye düşünüyorum:
Eki Görüntüle 561970
Liste için teşekkürler hocam. Ama bakıyorum da sıvı soğutmaların arasında hava soğutmalar da var. Fiyat farkı da bayağı fazla gözüküyor 2 katı civarında. Sıvı soğutmanın faydası acaba biraz daha yüksek O.C yapınca mı ortaya çıkar? Misal olarak Arctic 34 Duo ile Freezer 240 arasında 6700K işlemci ile 4.5-4.6GHz civarlarına çıktığım zaman aradaki ısı farkı dengeli olarak mı artar yoksa sıvı soğutma bariz şekilde daha düşük ısı derecesi mi elde eder? Eğer arada ufak dereceler olacağını bilsem sıvı soğutmayı hiç düşünmem. Bir hava soğutma alır geçerim.

6700K işlemci ile 4.5-4.6GHz civarlarına çıktığım zaman aradaki ısı farkı dengeli olarak mı artar yoksa sıvı soğutma bariz şekilde daha düşük ısı derecesi mi elde eder? Eğer arada ufak dereceler olacağını bilsem sıvı soğutmayı hiç düşünmem. Bir hava soğutma alır geçerim.
Oran aynı şekilde kalır mesela aynı testin 3.6 GHz hali var:
3.6ghz.png

Aynı şekilde 8 derece fark var.

RAM değil kule tipi soğutma desteğinden bahsediyorum ama ne radyatör desteğini ne kule tipi soğutma desteğini bulamadım.

Kasa önden hava almadığı için sıvı soğutma daha mantıklı olabilir belki.
Önde fan mevcut ve daha önce 4790K ile Hyper 212 Evo kullanmıştım hocam. Sadece Evo' dan biraz daha iyi birşeyler arıyordum. Bu da sanırsam daha performanslı olacak 😀

Yeni bir ürün buldum acaba bu ikili arasındaki fiyat farkına değer mi sizce? Sanırsam ikisi de Arctic 34 Duo' dan daha iyi. @dogant @Sylveon @BilgisayarKurdu

SilverStone Tundra Serisi TD02-E Intel / AMD Tüm Soketlerle Uyumlu Sıvı Soğutma Sistemi (SST-TD02-E) | Teknobiyotik

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı