En iyi soğutmaya sahip RTX 2060 hangisi?

Trevor Belmont

Kilopat
Yer
İstanbul, Ataşehir
Daha fazla  
Meslek
Tekstil
Arkadaşlar bütçem 3000TL'ye kadar sınırlı.

RTX 2060 modellerinden hangisi daha iyi soğutucuya sahiptir? Düşündüğüm markalar (MSI, ASUS, EVGA, Zotac, Gigabyte)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım en iyi soğutmaya sahip olan model Asus ROG Strix modeli fakat sizin bütçenizi aşıyor.

Sanırım en iyi soğutmaya sahip olan model Asus ROG Strix modeli fakat sizin bütçenizi aşıyor.

İndirim olduğu dönemlerde 3000TL ye indiğini görüyorum şimdi almayacağım.

Bence 1 ay kadar bekleyip 5600xt almayı düşünebilirsiniz.

5600XT PCle 4.0 ana kart lazım tam performans almak için bende B450M var.

İndirim olduğu dönemlerde 3000TL ye indiğini görüyorum şimdi almayacağım.

5600XT PCle 4.0 ana kart lazım tam performans almak için bende B450M var.
Şimdiye kadar iki defa ROG Strix kullanım ikisininde soğutma performansları mükemmel diyebilirim. Şuan elimde Nitro+ RX 590 var ROG Strix soğutmasını arıyorum açıkçası. Bana göre en iyi soğutma Strixlerde.

Bu arada tam performans almak için PCIe 4.0 anakartın gerektiğinden tam olarak emin değilim. Onun doğruluğundan emin olun bence.

Ekstra olarak 3000 TL bütçeye RX 5700 XT Saphire Pulse alabilirsiniz. Tabii çok tavsiye etmem fakat aklınızda bulunsun. Biraz araştırdım 3000 TL'ye RX 5700 XT Gigabyte bile var. RTX 2060 alacağım diyorsanız karar sizin fakat ben sizin yerinizde olcam RX 5700 XT alırdım.

Şimdiye kadar iki defa ROG Strix kullanım ikisininde soğutma performansları mükemmel diyebilirim. Şuan elimde Nitro+ RX 590 var ROG Strix soğutmasını arıyorum açıkçası. Bana göre en iyi soğutma Strixlerde.

Bu arada tam performans almak için PCIe 4.0 anakartın gerektiğinden tam olarak emin değilim. Onun doğruluğundan emin olun bence.

Bende şuan Asus RX 570 Strix modeli var 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum hala. Fakat artık Upgrade zamanı geldiğini düşünmekteyim. 5000 serisi AMD tarafından iyi performans alabilmek için PC le 4.0 öneriyor. O ana kartlarda çok tuzlu açıkcası o kadar da veremem onun yerine RTX 2060 almak daha mantıklı geliyor bana. Hem RTX teknolojisini merak ediyorum hem de RX 570 den çok daha sağlam bir kart.

Şu an için 3090tl'ye 2060 SUPER var. Bu modelin üzeceğini zannetmiyorum. Zaten aceleniz yokmuş Bu modeli araştırırsınız. Size uygun gelirse yine böyle bir fırsat zamanı alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı