En iyi stronger with you muadili nedir?

M.ercan11

Hectopat
Makaleler
1
Arkadşalar merhaba, yıllardır Royal Platinum'dan stronger with you kullanıyordum. Parfüme en yakın gerçekten kokan belki de kalıcılık noktasında bir tık daha iyi olan muadil öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadşalar merhaba, yıllardır royal Platinum'dan stronger with you kullanıyordum. Parfüme en yakın gerçekten kokan belki de kalıcılık noktasında bir tık daha iyi olan muadil öneriniz var mı?

Gerçekten güzel bir parfüm fakat bu sıralar çok yaygınlaştı.
Daha önceden mad muadilini kullanmıştım. Orijinalınıda kullandım kesinlikle hiçbir fark yok.
Fakat klasik yerine intensly tercihimdir.

Klasik| MAD A114
İntensly| MAD A115

Nasıl stronger with you? Ben de almak istiyorum.
Hayatımda bu kadar güzel parfüm göremedim yedi yıldır kullanıyorum orijinalini de kullandım muadil de genelde muadili royal platinum üzerinden kullandım ve mükemmel bir koku bunun gibi başka bir koku bulamadım ve göremedim şimdi şimdi yaygınlaşmaya başladı ve bu benim sinirimi bozuyor

Hayatımda bu kadar güzel parfüm göremedim yedi yıldır kullanıyorum orijinalini de kullandım muadil de genelde muadili royal Platinum üzerinden kullandım ve mükemmel bir koku bunun gibi başka bir koku bulamadım ve göremedim şimdi şimdi yaygınlaşmaya başladı ve bu benim sinirimi bozuyor.

Neden?

SWY kaliteli bir parfüm ama söylenildiği gibi çok fazla kullanılmakta o yüzden bu aralar onun yerine aşağıdaki seçenekler daha iyi olacak mutlaka göz atın.
  • Jean Paul Gaultier Ultra Male
  • Azzaro Wanted by Night
  • Diesel Only the Brave Tattoo
  • YSL La Nuit de L'Homme Bleu Électrique
  • Initio Side Effect
  • Parfums de Marly Herod

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı