Arkadşalar merhaba, yıllardır Royal Platinum'dan stronger with you kullanıyordum. Parfüme en yakın gerçekten kokan belki de kalıcılık noktasında bir tık daha iyi olan muadil öneriniz var mı?
Arkadşalar merhaba, yıllardır royal Platinum'dan stronger with you kullanıyordum. Parfüme en yakın gerçekten kokan belki de kalıcılık noktasında bir tık daha iyi olan muadil öneriniz var mı?
Arkadşalar merhaba, yıllardır royal Platinum'dan stronger with you kullanıyordum. Parfüme en yakın gerçekten kokan belki de kalıcılık noktasında bir tık daha iyi olan muadil öneriniz var mı?
Hayatımda bu kadar güzel parfüm göremedim yedi yıldır kullanıyorum orijinalini de kullandım muadil de genelde muadili royal platinum üzerinden kullandım ve mükemmel bir koku bunun gibi başka bir koku bulamadım ve göremedim şimdi şimdi yaygınlaşmaya başladı ve bu benim sinirimi bozuyorNasıl stronger with you? Ben de almak istiyorum.
Hayatımda bu kadar güzel parfüm göremedim yedi yıldır kullanıyorum orijinalini de kullandım muadil de genelde muadili royal Platinum üzerinden kullandım ve mükemmel bir koku bunun gibi başka bir koku bulamadım ve göremedim şimdi şimdi yaygınlaşmaya başladı ve bu benim sinirimi bozuyor.
Dayı sevmiyorum popüler kültürleşmiş şeyleri
Tamam dayıDayı sevmiyorum popüler kültürleşmiş şeyleri
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.