En İyi Su Soğutma Kiti

En iyi su soğutma kiti hangisi. Bu kitler mi ? Yoksa normal sıvı soğutma mı ?

• XSPC

Oy: 0 0,0%
  • Koolance (Özelleştirilebilir)

Oy: 1 33,3%
  • EKWB

Oy: 2 66,7%
  • Normal fanlının En iyisi : Thermaltake Water 3.0 Riing Fanlı 360

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    3

DevilDragon

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar en iyi su soğutma kiti hangisi ? Su soğutma kiti derken ciddi ciddi profesyonel, extreme, tüplü, borulu kitten bahsediyorum. Bu fanlı olanlar değil. Aynı zamanda bu kitlerin en iyisi mi ? Yoksa normal sıvı soğutmanın en iyisi mi ? Bütçe veya maddi bir şey yok sınırsız yani. Amaç öğrenmek veya ileriye yönelik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıda belirtdiğin markaların hepsi iyi Swiftech ve Alphacool'da ekle aralarına. Bence en iyisi EKWB'dir. Su soğutma tavsiye etmiyorum bakım ihtiyacından ve su sızdırma riskinden dolayı. Su soğutma sistemlerine satışa çıkmadan önce sızıntı testi yapılır, bu yüzden sızıntı genelde kullanıcı hatasından meydana gelir. Sonuç olarak sıvı soğutma gayet yeterli.

Yukarıda belirtdiğin markaların hepsi iyi Swiftech ve Alphacool'da ekle aralarına. Bence en iyisi EKWB'dir. Su soğutma tavsiye etmiyorum bakım ihtiyacından ve su sızdırma riskinden dolayı. Su soğutma sistemlerine satışa çıkmadan önce sızıntı testi yapılır, bu yüzden sızıntı genelde kullanıcı hatasından meydana gelir. Sonuç olarak sıvı soğutma gayet yeterli.
Ama mesela hardcore bir sogutma istiyorum ? Overclock v.b. Su ve sivinin farki ne olur ve cevabin icin tesekkur ederim.

baya zamandır overclock ile ilgiliyim f/p ürünü bir sıvı soğutucu tercih etmeyip su sogutmaya servet ödeyeceğine 1 2 gömlek üstü işlemci ram al, daha hızlı bir sistemin olur. paran cebinde kalır. adamlar 8 çekirdek işlemciyi 2000tlye indirdiler 500 liralık işlemciye 2000 sogutma almak gerçekten gerekli mi düşünmek gerekli. 2000tllik işlemciye oc yapacam rekordan rekora koşacam diyorsan da. o kadar işlemci gücünü ne yapacaksın. OC ekonomik olduğu sürece değerlendirilebilir benim fikrim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı