En iyi tablet Android mi iOS mu?

O zaman ekosistem için iPad alabilirsiniz başarılılar zaten tablet konusunda. Air modelinin yanında kalem vardı sanırım madem bütçe sınırsız o ve üstüne bakabilirsiniz. Bende iPad Pro M4 13" var o biraz ekstrem ama uzun ömür açısından ona da bakabilirsiniz.
Kutuda kalem çıkması daha iyi benim için ama uzun ömürlü sağlam bir şey arıyorum. Kalemi ayrı alacağız anlaşılan.

@OMFA Gayet başarılı bana kalırsa. Deneyimim bu yönde en azından.
Teşekkürler yardımınız için. iOS'tan devam sanırım.

Kutuda kalem çıkması daha iyi benim için ama uzun ömürlü sağlam bir şey arıyorum. Kalemi ayrı alacağız anlaşılan.

Teşekkürler yardımınız için. IOS'tan devam sanırım.

Hocam eğer bütçe sınırın yok ise iPad Pro alabilirsin muazzam bir tablet gerçekten hem bir şeyler izlemek için hem ders için Apple pancil Pro ile de bayağı güzel not alabiliyorsun. Öğrenci isen öğrenci indiriminden faydalanarak tablet 5K fiyatı düşüyor kalemde bedava geliyor.

Hocam eğer bütçe sınırın yok ise iPad Pro alabilirsin muazzam bir tablet gerçekten hem bir şeyler izlemek için hem ders için Apple pancil Pro ile de bayağı güzel not alabiliyorsun. Öğrenci isen öğrenci indiriminden faydalanarak tablet 5K fiyatı düşüyor kalemde bedava geliyor.
Öğrenci indirimi olayı iyimiş. Bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler hocam.

Bu göreceli birşey.
Daha önce anlattım.
Kaliteli Android tablet yüksek ram (8gb) güçlü işlemci ile iPad kafa tutar seviyede !!
İpad Air 4- Air 5 ve Mini 5 - Mini 6 aldım kullanamadım ios kısıtlamalar nedeniyle sattım...
iOS lux restoranda size sunulan;
2 çorba dan birini..
2 yemekten birini..
3-4 çeşit tatlıdan birini seçmek gibi

Android ise açık büfe ne istersen seç yükle!
Ayrıca riski göze alıp (banka uygulamaları -edevlet yuklemeyip) ücretli yada reklamlı her uygulama ücretsiz bedava full kullanmak Android mümkün...

Ayrıca birden fazla film dizi platformu tek uygulamadan izlemek mümkün ücretsiz!!
Android iyi dediysem 5-10.000₺ lik Android tabletler değil!!

Samsung Tab s9.
Tab s10plus
Tab s11

Lenovo tab pro
Legion tab

Red magic tablet

Xiaomi pad 7pro
Snapdragon 8gen serisi (8gen2-8gen3)
yada MTK deminsty 9300-9400 serisi işlemci olan..
8gb ve yukarı ram sahip (8-12-16gb) Android tabletlerden bahsediyorum..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı