En iyi taraycı hangisi?

Opera GX hem oyunculara özel bir teması var ayrıca Opera'ya niye güvenmediğiiz anlamıyorum üstelik Opera GX'in bilgisayarınıza yüzde kaç kullanmasını istediğiniz ayarlayabiliyorsunuz
Güvenmemek değil. Verileri satıyor. Kendi verilerini Çin Hükümetine elinle veriyorsun. Kullanımları kısıtladığın anda çok yavaşlıyor. Oyuncu teması yüzünden Opera GX kullanacaksanız işimiz var.

O zaman Operaları eledim Tor gitti Blue sky hakkında ne dşünüyorsunuz veya vivaldi brave

Opera GX hem oyunculara özel bir teması var ayrıca Opera'ya niye güvenmediğiiz anlamıyorum üstelik Opera GX'in bilgisayarınıza yüzde kaç kullanmasını istediğiniz ayarlayabiliyorsunuz
Yarım yamalak çalışıyor. Bilgileri Çin'e satan bir şirket. "Spyware" denilen güvenlik ihlali yapan zımbırtı var. VPN çalışmıyor her zaman, çalışsa da kendi sunucularına bağlanıyor. Ek olarak siteyi Türkçe'ye çeviremiyorsun. Çevirememe olayı Opera'yı sildiren şey oldu bana.

Dediklerinize bakarak sonuç: Basiliks mi Chrome mi Chromium mu Brave mi Blue Sky mı Slimjet mi

Opera GX hem oyunculara özel bir teması var ayrıca Opera'ya niye güvenmediğiiz anlamıyorum üstelik Opera GX'in bilgisayarınıza yüzde kaç kullanmasını istediğiniz ayarlayabiliyorsunuz.

Veri sıkıntısı var övündüğü VPN'i dandik RAM kullanımını ayarlayınca bir yerden cortluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…