En iyi taraycı hangisi?

Chrome ve Opera GX'im var Opera neden güvenilir değil?
Artık kaynak atıp sürekli tartışmaktan bıktım çünkü gözü kör Opera fanboyları kızgın atıyor, şu videoyu izlemeniz yeterli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben Chrome'a RAM'i fazla tüketiyor diyenleri anlamıyorum. Yıllar geçti üstünden 88 sürümü RAM'i sömürmüyor. Ben tasarım ve kullanışlılık açısından Opera GX kullanıyorum.

Opera GX'teki ışıqlı mışıqlı tasarım için hız ve rahatlıktan vazgeçen de ne bileyim. Aynı temanın tıpatıp aynısını Vivaldi'de de yapmak mümkün. Ve Opera skandalları ve iddialarından uzak kalarak.
Vivaldi çok yavaş geldi bana çoğunu kullandım ama karar veremedim

Opera GX hem oyunculara özel bir teması var ayrıca Opera'ya niye güvenmediğiiz anlamıyorum üstelik Opera GX'in bilgisayarınıza yüzde kaç kullanmasını istediğiniz ayarlayabiliyorsunuz

Chrome ve Opera GX im var Opera neden güvenilir değil
Güvenlik sızıntısı iddiaları vardı. Zaten VPN'nin gizilik koşulları da bunu destekler nitelikte. Adam açık açık verini satıyorum yazmış ilkede :D

Zaten bunları sorun etmesen de hız ve kararlılık açısından OperaGX iyi değil gözlemlerime göre. 8GB RAM'li bilgisayarda kasıyor ve takılıyordu. 1080p video izlerke işkengeceye dönüyordu resmen.
Başka Gecko ve Chromium tabanlı tarayıcılar daha hızlı ve efektif.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı