En iyi termal macun önerisi

Kararı neyde verdimiz pump out yaptımo

Bende 2haftadır ekran kartı için termal macun arıyorum kaliteli pump out yapmayan MX4 kullandım 2 derece fark oldu cool Master Cryfuze violet kullan var mı nasıl iyi mi?

Merhaba ben bu önerdiğiniz markayı almayı düşünüyorumda kargo olarak hangisini seçmemi önerirsiniz.

Parası önemsiz, en iyi termal macuna ihtiyacım var. Bu işlerde piyasaya hakim arkadaşlar en iyi termal macunları önerirlerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Ne yaptınız hocam, hangi markayı tercih ettiniz?

Ne yaptınız hocam, hangi markayı tercih ettiniz?

Honeyli olanı aldım. 15 20 gün neredeyse bekledim ama cihazım bayagi serin calisiyor hala. Memnunum ama başka macun denemedigim icin kiyaslama yapmam saçma olur. Eski macuna gore iyi calisiyor.

Honeyli olanı aldım. 15 20 gün neredeyse bekledim ama cihazım bayagi serin calisiyor hala. Memnunum ama başka macun denemedigim icin kiyaslama yapmam saçma olur. Eski macuna gore iyi calisiyor.
Hocam hala memnun musunuz ben de laptop için almayı düşünüyorum önerirseniz alacağım hemen.

Pullsar Pullsar® Pullwark Bold 20w/m-K

Pullsar Pullsar® Pullwark Bold 20w/m-K​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…