En iyi Türk yapımı animasyon hangisi sizce?

Fırıldak Ailesi güzel bir denemeydi, ama Türkiye'de en başarılı olmuş animasyon kesinlikle Kral Şakir, ama keşke Grafi2000 Fırıldak Ailesi devam ettirse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fırıldak Ailesi bence.

Fırıldak Ailesi güzel bir denemeydi, ama Türkiye'de en başarılı olmuş animasyon kesinlikle Kral Şakir, ama keşke Grafi2000 Fırıldak Ailesi devam ettirse.
Kardeşlerim izliyor ama bence kral şakir fırıldağın tırnağı etmez ama işe oyuncak cart curt satışını film gelirini falan eklersek evet o konuda şakir sanırım hepsinin önünde.

Bu konuda bir fikrim yok fakat ben firildak ailesini hic begenmemistim. Kucukken ailemle sinemasina gittigimizde filmin yarisinda falan cikmistik :D

Bu konuda bir fikrim yok fakat ben firildak ailesini hic begenmemistim. Kucukken ailemle sinemasina gittigimizde filmin yarisinda falan cikmistik :D
Ben filmini değil, animasyon dizisini kastediyorum.

Grafi2000'in başka bir tane daha animasyonu vardı. Mikroplarla ilgiliydi herhalde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fırıldak Ailesi ülkeyi falan eleştirdiği için devam etmesi zor olur.

Ben filmini değil, animasyon dizisini kastediyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fırıldak Ailesi ülkeyi falan eleştirdiği için devam etmesi zor olur.

Evet bu hocam, bir zamanlar izlerdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı