altay35 Kilopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #21 alafranga dedi: En iyi İstanbul. En kötü: diğer şehirlerin tümü. Genişletmek için tıkla... Saçma. 81 ili de tek tek gezdin mi ukala?
alafranga dedi: En iyi İstanbul. En kötü: diğer şehirlerin tümü. Genişletmek için tıkla... Saçma. 81 ili de tek tek gezdin mi ukala?
A alafranga Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 858 Çözümler 1 9 Ocak 2021 #22 altay35 dedi: Saçma. 81 ili de tek tek gezdin mi ukala? Genişletmek için tıkla... Gezdim. İstanbul sürücüleri hariç hiçbiri yolda gittiklerinin farkında değil. Özellikle İzmir.
altay35 dedi: Saçma. 81 ili de tek tek gezdin mi ukala? Genişletmek için tıkla... Gezdim. İstanbul sürücüleri hariç hiçbiri yolda gittiklerinin farkında değil. Özellikle İzmir.
altay35 Kilopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #23 alafranga dedi: Gezdim. İstanbul sürücüleri hariç hiçbiri yolda gittiklerinin farkında değil. Özellikle İzmir. Genişletmek için tıkla... alafranga dedi: Gezdim. İstanbul sürücüleri hariç hiçbiri yolda gittiklerinin farkında değil. Özellikle İzmir. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir. Genelleme yapma bana göre de en kötü İstanbul.
alafranga dedi: Gezdim. İstanbul sürücüleri hariç hiçbiri yolda gittiklerinin farkında değil. Özellikle İzmir. Genişletmek için tıkla... alafranga dedi: Gezdim. İstanbul sürücüleri hariç hiçbiri yolda gittiklerinin farkında değil. Özellikle İzmir. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir. Genelleme yapma bana göre de en kötü İstanbul.