En iyi vergisiz laptop nedir?

Oyunlardan bir şey bekleme anca Office programlarını kullanırsın video izlersin vs.

Türkiyede üretilme şartı olmadığı söylenmişti.
Hocam gerçekten kalktı mı? Kalktıysa bir tane iyi bir PC önerir misin, rica etsem.

Türkiyede üretilme şartı kalktı.
Hocam gerçekten kalktı mı? Kalktıysa 1 PC önerebilir misin rica etsem?

Hocam istesem 8 GB RAM falan takarım da RAM yükseltme destekleniyor mu?

Meclisten ne zaman geçer bir bilgi var mı veya sence ne zaman geçer?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam kalktı mı kalkmadı mı onlar bile bilmiyorlar, karışık bir durum ilk başta bir tane bakan yerli kısıtlaması olacak dedi sonra Cumhurbaşkanı 9500TL ve altındaki laptop ve telefonlar için vergi indirimi geçerli olacak dedi zaten Türkiye böyle bir yer bakanı ayrı bir şey der Cumhurbaşkanı ayrı bir şey der insanın kafası karışır.

Hocam şu anki bilgisayarım 4 GB RAM zaten almama çok gerek yok ama bütçem sınırlı güzel bir tane alayım diyordum ya.

Peki hocam attığınız PC'nin oyunlarda performansı nasıl olur?
İ3 olani diyosan bi cacık olmaz

Meclisten yakın zamanda geçer herhalde meclis yeni açıldı zaten, açılınca belli olur yerli üretim şartı, ama olacağını sanmam çünkü hiç belirtmedi Cumhurbaşkanı, yayınladığı tabloda da öyle bir şey yoktu muhtemelen olmaz. Bilgisayarları da araştırmadım maalesef yardımcı olamayacağım.

Reis sağ olsun yoksa ne yapardık GTA 5 20FPS

Üf ne LoL oynatır bu cayır cayır. Şaka bi yana en iyisi bu mu harbiden?

Kanka sana şöyle diyeyim Türkiye'de üretilme sartı olmasaydı idare eder PC onerebilirdim ama gercekten zor yahu iyi ki fiyatlar artmadan almışım bir tane laptop icim şu an cok rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…