Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 17 Şubat 2023 #31 Shaw Dickerson dedi: RAM ne kadardı? Genişletmek için tıkla... 16 gb ram.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 17 Şubat 2023 #32 Benjamin the Ferel dedi: 16 gb ram. Genişletmek için tıkla... Render alırken biraz uzun sürebilir, yapılacak bir şey yok. Genelde iş olarak uğraşanlar 32 GB ve üstü RAM tercih ediyorlar.
Benjamin the Ferel dedi: 16 gb ram. Genişletmek için tıkla... Render alırken biraz uzun sürebilir, yapılacak bir şey yok. Genelde iş olarak uğraşanlar 32 GB ve üstü RAM tercih ediyorlar.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 17 Şubat 2023 #33 Şu edit çok hoşuma gitti. Çok az efekt kullanılmış ancak göze hitap ediyor. Böyle bir şey yapmak için o kadar fazla deneyime gerek olur mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu edit çok hoşuma gitti. Çok az efekt kullanılmış ancak göze hitap ediyor. Böyle bir şey yapmak için o kadar fazla deneyime gerek olur mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 17 Şubat 2023 #34 Benjamin the Ferel dedi: Şu edit çok hoşuma gitti. Çok az efekt kullanılmış ancak göze hitap ediyor. Böyle bir şey yapmak için o kadar fazla deneyime gerek olur mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Programı silip yutmanıza gerek olduğuna sanmıyorum ama yinede bilmeniz gerek. https://www.youtube.com/@spunkram bu kanala bakın.
Benjamin the Ferel dedi: Şu edit çok hoşuma gitti. Çok az efekt kullanılmış ancak göze hitap ediyor. Böyle bir şey yapmak için o kadar fazla deneyime gerek olur mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Programı silip yutmanıza gerek olduğuna sanmıyorum ama yinede bilmeniz gerek. https://www.youtube.com/@spunkram bu kanala bakın.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 17 Şubat 2023 #35 Shaw Dickerson dedi: Programı silip yutmanıza gerek olduğuna sanmıyorum ama yinede bilmeniz gerek. https://www.youtube.com/@spunkram bu kanala bakın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Acaba da vinci resolve linki atar mısınız? Ben bulamadım da.
Shaw Dickerson dedi: Programı silip yutmanıza gerek olduğuna sanmıyorum ama yinede bilmeniz gerek. https://www.youtube.com/@spunkram bu kanala bakın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Acaba da vinci resolve linki atar mısınız? Ben bulamadım da.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 17 Şubat 2023 #36 Benjamin the Ferel dedi: Teşekkür ederim. Acaba da vinci resolve linki atar mısınız? Ben bulamadım da. Genişletmek için tıkla... DaVinci Resolve 18 | Blackmagic Design İndirmek için kayıt olmanız zorunlu.
Benjamin the Ferel dedi: Teşekkür ederim. Acaba da vinci resolve linki atar mısınız? Ben bulamadım da. Genişletmek için tıkla... DaVinci Resolve 18 | Blackmagic Design İndirmek için kayıt olmanız zorunlu.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 17 Şubat 2023 #37 Shaw Dickerson dedi: DaVinci Resolve 18 | Blackmagic Design İndirmek için kayıt olmanız zorunlu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Shaw Dickerson dedi: DaVinci Resolve 18 | Blackmagic Design İndirmek için kayıt olmanız zorunlu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
M Malii0770 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #38 Yapıcağın işe göre değişir örneğin daha çok görsel efekt & hareketli düzenleme yapıcaksan after effects kullanmalısın ama yok sadece kes biç video birleştirme ufak tefek efektli şeyler yapıcaksanız premiere pro kullanmalısınız
Yapıcağın işe göre değişir örneğin daha çok görsel efekt & hareketli düzenleme yapıcaksan after effects kullanmalısın ama yok sadece kes biç video birleştirme ufak tefek efektli şeyler yapıcaksanız premiere pro kullanmalısınız