En iyi Windows 10 sürümü nedir?

Windows 10 sürüm 1703'e kadar HDD'de performanslı bir şekilde kullanılabiliyor diye hatırlıyorum. Özellikle 1511 HDD kullanıcıların en çok tercih ettiği sürüm. Performansı hakkında fazla yorum yapamayacağım ama ilk sürümler olduğu için gereksiz uygulamalarla şişmiş olmadığı kesin.

Yalnız Windows 10'da kasan bilgisayar Windows 11'e hiç geçemez çünkü Microsoft Boomer PC'leri engellemek için Windows 11'i sadece UEFI moduyla kurulabilir olarak çıkaracak.

Ben Home kullanıyorum gayet de memnunum ama Pro da olabilir superlıte ise pek tavsiye etmem ya her türlü en iyisi Home be dayı

Windows 10 1809 sürümünü kullanıyorum HDD de kasmıyor deneyebilirsiniz.

konu açtım fakat cevap veren olmadı sadece neden windows 10 kullanmıyorsunuz dendi
Dostum tam olarak neden Windows 10'a geçmek istiyorsun? W7'yi 3900x ve 2080 Ti sistemle hala kullanıyorum, gerek oyun gerek farklı işler için. Yani varsa bir sorunun yadımcı olurum ama gidip de W8-8.1 ile vaktini boşa harcama. Hele ki W10. Sistemin için bir tık ağır bu sistemler. W8 ailesi ise hepten sorunlu. Oyun için uygun değil. En basitinden DX12 desteği yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…