En iyi Wireless oyuncu klavyesi nedir?

Dwain

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Corsair K70 MK2 klavye var. Aslında yıllardır kullanıyorum ve memnunum. Ama hem biraz fazla sesli çünkü gece de çalıştığım için tuş sesleri çok çıkıyor, hem de kablolu olmasını sevmiyorum. Daha doğrusu kablosu kalın. Yeni modellerde olduğu gibi USB-C değil.

O yüzden bir arayışa girdim. Bakarken karşıma aşağıdaki model çıktı bir değerlendirmede:

Aslında küçük klavye daha önce kullanmadım ama alışmak herhalde çok zor olmaz. Bunun aslında normal boyutlarda olan modeli olsaydı kablosuz harika olabilirdi. Claymore II derseniz çok hoşuma gitmiyor modüler olması. Bir de bu scope II 96'nın pil ömrü 1.500 saat. Neyse uzun lafın kısası bu klavyenin video yorumları da iyi görünüyor. Bu klavye sizce alınabilir mi? RX tuş ve nx tuş farkını bilmiyorum. Önemli mi onu da bilmiyorum haliyle.

Özetle numpad i olan ve çok iyi bir Wireless klavye olsaydı bu modeli seçer miydiniz? Yoksa bundan daha iyi olduğunu düşündüğünüz aradığım kriterlere uygun model var mıdır?

Klavye de Çin malı kullanıyorum Redragon. 0 gecikme. 4 de 1fiyatına 2 yıldır sorunsuz. Gereksiz. Farede razen oda gecikmesiz. Kablosuz 2 side.

Benim tercihim muhtemelen gönderdiğim klavye olurdu. Şu anda bir tane PBT tuş takımlı olanını da buldum. Sadece karar veremedim henüz. Ama sanırım alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı