Yani karakterinin iyi işlenmiş olması vs.Hocam en iyiden kastımız nedir? Güç mü, karakter mi, iyi olması mı?
Detroit Become Human Connor
Captain Price![]()
Daha iyisi yok.
Eki Görüntüle 1726949
Bu oyunları henüz deneyim etmediğim için yorum yapmam doğru olmaz.Max Payne tek geçerim. Bir insanın hayatının mahvoluşunu bu kadar güzel anlatılamazdı.
Maalesef herkes karakterleri güzel işleyemiyor. Potensiyelleri olan karakterler harcanıyor...En iyi yazılmış karakter sanırım karakterin derinliğiyle alakalı diye düşünüyorum. Benim için karakteri en iyi yansıtan oyun RDR2(Arthur Morgan) ama en derin karakter Arhur Morgan mıdır ondan emin değilim. Bence bu kadar iyi yansıtılamamış ve işlenememiş çok daha derin karakterler oyun dünyasında vardır.
Max Payne. Hayatı çok iyi kurgulanmış ilk iki oyunda. Maalesef üçüncü oyun hakkında aynı şeyi söyleyemem.Bana göre tartışmasız Arthur Morgan. Size göre en iyi yazılmış oyun karakterini söylerken spoiler vermezseniz sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.