En kaliteli bilgisayar satıcısı hangisi?

Her şey dahil 20k olacak şekilde.

Sistem:MAG Forge 7T10-RTX3070 MSI | Game Garaj depolama belki arttırılabilir ama ben performansa bir tık daha önem veriyorum. 500 GB yeterlidir. Belki yanına 1 TB hard disk alırsınız.
Monitör:Samsung LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kulaklık:Corsair HS50 PRO Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Mouse:Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Klavye:GameNote HV-KB432L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bütçenizi bir tık arttırırsanız bu sistemi alabilirsiniz. Ekipman ve monitör konusunda @TÇB hocam da onaylarsa sevinirim bu bütçede pek ekipman bilmiyorum.(onayı aldım beğenmiş :) )

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı