En kaliteli termal macun hangisidir?

Lukashenko

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç yere baktım termal macun için bazı kişiler güvenilir değil diyor bazı sitelere bazıları şundan al diyorlar. Sizce termal macun nerden alınmalı? En kaliteli termal macun hangisidir?

Arkadaşlar birkaç yere baktım termal macun için bazı kişiler güvenilir değil diyor bazı sitelere bazıları şundan al diyorlar. Sizce termal macun nereden alınmalı? En kaliteli termal macun hangisidir?

Termal grizzy kryonutur en iyisi.

En iyisi mi mi bilinmez ama en iyiler sıralamalarına girebileceklerden MX-4 ve MX-6 kullandım, gayet iyi ama sahte olmamasına dikkat etmek lazım.

Termal Grizzly Conductonaut. Kendisi sıvı metal olarak geçiyor ve bariz bir şekilde çok etkili. Ben kendim aldım dizüstüne uygulayacağım. Uygulaması riskli elektriği ilettiği için yanlış yere damlatmanız tatsız sonuçlara yol açabiliyormuş. Dizüstünü taşırken akabilir diyorlar ama işlemci 97’leri gördüğü için bu riski alacak gibiyim. Siz almak istemiyorum derseniz Termal Grizzly Kryonaut öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…