Killa hakan, en sevdiğim gücü ise köpürterek gluk gluk yapması.
Hakikaten adamın tüm karizma gitti. Yok CAP çekici kaldırabiliyor falan saçma oldu biraz ama Ragnarok filmini izlemeni öneririm çok iyi.Karizması iyi ama Endgame filminde biraz güçsüzdü):
Evet ya biraz saçmaladılar.Bu aralar İron Man izliyorum.Yarın önerdiğin filmleri izleyeceğimHakikaten adamın tüm karizma gitti. Yok CAP çekici kaldırabiliyor falan saçma oldu biraz ama Ragnarok filmini izlemeni öneririm çok iyi.
Adam baba parası ile kahraman oluyor.Paraya basıyorBatman'den niyeyse nefret ediyorum. Joker'i seviyorum sayılır. Ancak Iron Man hastasıyım tam. Keşke gerçek olsa, bi' zırh da ben alsam
Şaka bir yana bence Mark 2 gibi zırhları 20-30 seneye görebiliriz. Hadi 50 olsun.
Yapma yaKilla hakan, en sevdiğim gücü ise köpürterek gluk gluk yapması.
Baba parası ile değil ki hocam, Stark Endüstrileri silah üretip satıyor. Başta onu kaçıran teröristerl Jericho füzesi için kaçırıyor zaten. İzleyecekseniz link bırakabilirim.Adam baba parası ile kahraman oluyor.Paraya basıyor
Yapma ya![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.