En kârlı para birikimi nasıl yapılır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba değerli sosyalciler. Ben yaklaşık 3, 5-4 aydır KYK'den artan 50-100 lirayı bir de anne-babadan aldığım parayı biriktirdim ve gelecek planları doğrultusunda bu biriktirdiğim parayı kendi banka hesaplarım dışında kartını evde bırakacağım şekilde yeni bir banka hesabı açtım ve bu parayı oraya yatırdım. Bu parayı kârlı bir şekilde değerlendirmek istiyorum. Eğer sizlerin bir fikri varsa banka hesabındaki parayı nasıl kârlı hale getirebiliriz? Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

TL'de kalmadığı sürece her yol (TL'ye göre) kârlı olacaktır. Hesabında döviz veya altın olarak biriktirebilirsin. İleriye dönük hisse senetleri alıp unutabilirsin. Yada parayı 3'e bölerek hisselere, dövize ve altına eşit yatırımlarda bulunabilirsin.

Merhaba değerli sosyalciler. Ben yaklaşık 3, 5-4 aydır KYK'den artan 50-100 lirayı bir de anne-babadan aldığım parayı biriktirdim ve gelecek planları doğrultusunda bu biriktirdiğim parayı kendi banka hesaplarım dışında kartını evde bırakacağım şekilde yeni bir banka hesabı açtım ve bu parayı oraya yatırdım. Bu parayı kârlı bir şekilde değerlendirmek istiyorum. Eğer sizlerin bir fikri varsa banka hesabındaki parayı nasıl kârlı hale getirebiliriz? Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Ekonomi her gün kötüye gidiyor. Bana kalırsa bir miktar dolar ve euro alabilirsiniz. Onunu dışında altın ve gümüş piyasasını takip edip gram altın ve gümüş alırsınız. Zaten malum dolar ve euro her gün artıyor.

Fon en iyi seçenek. Orta riskli fonlara yatırım yapılabilir. Bu tavsiyem yatırım tavsiyesi olmadığını da belirtmek isterim. Bol kazançlar.

TL'de kalmadığı sürece her yol (TL'ye göre) kârlı olacaktır. Hesabında döviz veya altın olarak biriktirebilirsin. İleriye dönük hisse senetleri alıp unutabilirsin. Ya da parayı 3'e bölerek hisselere, dövize ve altına eşit yatırımlarda bulunabilirsin.

Hocam hisselerde hangi şirketler güvenilir bir de benim başarısız geçen bir borsa geçmişim var eğer bildiğiniz bir hisse varsa söylerseniz çok sevinirim.

Gümüş olabilir hem fiyatı uygun birim başına 35 40TL gibi bir fiyatı var hem de altın gibi elle tutulur gözle görülür.

Hocam gümüş alırsam değerlenmesi kesin midir? Bir de gümüş altın ile doğru orantılı mıdır?

Ekonomi her gün kötüye gidiyor. Bana kalırsa bir miktar dolar ve euro alabilirsiniz. Onunu dışında altın ve gümüş piyasasını takip edip gram altın ve gümüş alırsınız. Zaten malum dolar ve euro her gün artıyor.

Hocam elimde döviz var geçmiş zamanlardan biriktirdiğim onları da bankaya yatırmak mantıklı mıdır?

Risksiz olan fonlar var, onlara bakabilirsin.

Hocam iş bankasında para orada bu fonlar var mıdır?

Hocam hisselerde hangi şirketler güvenilir bir de benim başarısız geçen bir borsa geçmişim var eğer bildiğiniz bir hisse varsa söylerseniz çok sevinirim.

Hocam gümüş alırsam değerlenmesi kesin midir? Bir de gümüş altın ile doğru orantılı mıdır?

Hocam elimde döviz var geçmiş zamanlardan biriktirdiğim onları da bankaya yatırmak mantıklı mıdır?

Hocam iş bankasında para orada bu fonlar var mıdır?
Şimdi hocam altın tarafından bakarsanız mantıken birim fiyatına düşen mal oranı daha az yani şöyle açıklayım 3000tl ile sadece 1 adet gram altın alırsınız ama 3000 tl ile 85 gram gümüş alabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı