En kötü GTA oyunu hangisi?

En kötü GTA oyunu diye bir şey yoktur şahsi fikrimce. Rockstar işini on yılı aşkındır titizlikle sürdürüyor ve yaptıkları işi her zaman daha ileri taşıyorlar. Gta 1'den Gta 5'e, hepsi döneminin sağlam oyunlarıdır. Kötü GTA oyunu yoktur. 20 yıl önce çıkmış GTA oyununu günümüze uyarlayıp kötü diyen çıkmamıştır umarım.
 
Kötü GTA oyunu yoktur. Hepsi zamanına göre çok başarılı ve iyi oyunlar. GTA 3 en kötü diyenler, hiç 2000'ler de bu oyunu oynadımı acaba? Bende GTA 3 ile biraz geç tanıştım çıktığı yılın aksine ve gayet iyi bir oyundu, açık dünya oyunlarının atası sayılacak bir oyun. Benim için en iyi GTA oyunu hangisi diye sorucak oluyorsanız, çıktığı zamana göre San Andreas derim. Açık dünya anlamında döneminin ötesinde bir oyun, hala günümüzde çıkan çoğu oyun San Andreas'in açık dünyasını geçemiyor. GTA 5 ise hala çok fazla kişi tarafından oynanıyor ve satmaya devam ediyor. Fakat açık dünyası canlı olsa da, sunduğu çeşitlilik ve haritası San Andreas'ten geride bana göre. GTA Vice City ise GTA 3'ün üzerine SA kadar olmasa da çeşitlilik eklemiş ve hikayenin üzerine koymuş, GTA 4 ise fizik anlamında zamanının ötesinde bir oyundur. Rockstar'ın GTA 4'ten beridir çıkardığı oyunların da fizikleri de gerçekçi yapmaya başladı, örnekler; RDR2, Max Payne 3 gibi. Hayırlı günler.
 
Son düzenleme:
En kötü GTA, yağlayıp önümüze sundukları hatadan geçilmeyen GTA Trilogy oyunudur. Ben bu üç oyunu GTA diye adlandırmak istemiyorum. 3 adet Rockstar'a leke. Diğer tüm oyunlar zamanının güzelleriydi. Şimdi kıyaslama yapmak saçmalıktan ibaret olur. Ama zamanının oyunu olmayan o üç GTA var ya o üç GTA..
 
GTA Trilogy Definitive Edition.
 
Hepsini seviyorum ama en iyiden kötüye doğru sıralıycam kendime göre RDR 2 GTA 4 GTA 5 GTA SA GTA Vice City. Kendi fikrim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı