Ekin2407
Decipat
- Makaleler
- 3
Hocam ciddi değilsiniz inşallah Electronic Arts değil mi bu bahsettiğimiz şirket?Ben marka değil de şirket olarak düşündüm.
Hocam ciddi değilsiniz inşallah Electronic Arts değil mi bu bahsettiğimiz şirket?Ben marka değil de şirket olarak düşündüm.
Gelin hep beraber beğenmediğimiz markaları buraya yazalım. Nedenleri ile beraber.
Mesela:
__________ çok kötü bir markadır. Çünkü ____________.
Yetişkin yolcu, çocuk yolcu ve yayalara göre, bana ve düşünebilen herkese göre öyle olduğunu düşünüyorum. Hatta bu amaçla bir slogan bulup parti kursam meclise girecek kadar oy alacağımı düşünüyorum.Neye göre kime göre? TOFAŞ'lar kötü değildir.
O sadece bizim ülke için.GeForce NOW çok kötüdür nedeni: Pahalı olması ve interneti kötü olanlar için rezalet oyun zevki.
O sadece bizim ülke için.
Hiç tofaş kazası izledin mi? Araba 30 ile giderken bir çarpışmada yarısı yok oluyor.Neye göre kime göre? Tofaş'lar kötü değildir.
Evet. Parası olmayan, küçük veya başarısız bir şirket demiyorum zaten.Hocam ciddi değilsiniz inşallah Electronic Arts değil mi bu bahsettiğimiz şirket?
Partiyi ilk destekleyen de ben olurdum.Yetişkin yolcu, çocuk yolcu ve yayalara göre, bana ve düşünebilen herkese göre öyle olduğunu düşünüyorum. Hatta bu amaçla bir slogan bulup parti kursam meclise girecek kadar oy alacağımı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.