En kolay gidilebilecek yakın ülkeler

Shagrat313

Centipat
Katılım
3 Haziran 2020
Mesajlar
116
Selamlar. Gelecek sene sınır komşusu olduğumuz ülkelere gidip gezmeyi düşünüyorum korona bizi rahat bırakırsa. İlk gitmeyi düşündüğüm ülke İran. Tcdd geçen sene haydarpaşa'dan Tahran'a 100 TL tek gidiş bileti satıyordu. Ukrayna'ya kimlikle giriliyor. Ucuz rota söyleseniz ne güzel olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Balkanlar, Asya ülkelerinin çoğu (Evet biliyorum baya uzak ama düşünebilirsiniz.), Güney Amerika ülkeleri (Evet buda uzak ama vizesiz gayet rahat gidebiliyorsun :D).
 
Aslında Doğu Ekspresi falan cazip duruyor fiyat olarak. Ama Balkanlar çok ucuz değil. Balkanlar da ilk Yunanistan düşünüyorum aslında.

Balkan ülkeleri. Daha ucuzunu arıyorsan, yok.

2018'de birkaç ülkeyi katarak gitmiştim ben. Üsküp, aralarında en ucuz geleniydi. Uçak biletini falan, uzun bir süre önce alınca uyguna geliyordu. Ama şu an nasıldır, bileme. Malum, hem kur değişti hem de pandemi var.
 
Gurcistan, Bulgaristan, Yunanistan en yakın, kolay gidilen yerler. Ukrayna da seçenek olabilir, sigara/alkol ve konaklama fiyatları dışında hemen hemen Türkiye ile aynı.
 
Orta Doğu'dan ziyade bana Balkanlar ve Orta - Doğu Avrupa (Polonya, Çekya) daha hoş geliyor. Keşke euro düşük olsa da batı Avrupa diyebilsek...

Örneğin Karadağ, Bosna Hersek, Bulgaristan, Yunanistan, Madekonya vs. gezip tatil yapmak için çok ideal ülkeler.
 

Geri
Yukarı