En kolay kalori nasıl alınır?

Ebubekir Solak

Hectopat
Yer
Belgique-Bruxelles
Merhaba arkadaşlar, yaşıma göre çok zayıfım bu nedenle Yazio adlı uygulamadan kilo almak için kalorili beslenme programı uygulamaktayım ancak kalori ihtiyacımı karşılamakta biraz zorlanıyorum. En kolay nasıl fazla kalori alabilirim ne yemem gerek ne içmem gerek? Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, yaşıma göre çok zayıfım bu nedenle yazıyor adlı uygulamadan kilo almak için kalorili beslenme programı uygulamaktayım ancak kalori ihtiyacımı karşılamakta biraz zorlanıyorum. En kolay nasıl fazla kalori alabilirim ne yemem gerek ne içmem gerek? Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Pilav en mantıklı karbonhidrat kaynağı 1 hafta boyunca belli bir miktarda ye kilo alamıyorsan 50 gram ekle öğünlerine

Merhaba arkadaşlar, yaşıma göre çok zayıfım bu nedenle Yazio adlı uygulamadan kilo almak için kalorili beslenme programı uygulamaktayım ancak kalori ihtiyacımı karşılamakta biraz zorlanıyorum. En kolay nasıl fazla kalori alabilirim ne yemem gerek ne içmem gerek? Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Makarna, Pilav ağırlıklı beslenebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı