Rehber En Kolay Şekilde Evde Likit Yapımı

Normal kendi şişesinde boşluk yok muydu?

Normal kendi şişesinde boşluk yok muydu?
Yok iki farklı likit yapmak istediğim için 100 ml'lik nbase'i 2 ye böldüm aromalarını değiştirdim onun için farklı bir kaba aktardım ayrıca cam kavanoz daha sağlıklı olur diye düşündüm umarım fazla nikotin kaybı yaşamam.

Hayır edemezsin. Ama benzerini yapabilirsin ve gayet yoğun olur şuan ben kullanıyorum safir kimyadan drifter aldım.
Drifter'ı bende aldım. Biraz bunu kullandıktan sonra buz ve şeker efektör alıp eklemeyi düşünüyorum.

Aldığın aromaların yorumlarını bekliyorum senden. Bende bunları + Sakızlı almıştım sakızlı harici bunlar efsane güzeldi.

Eki Görüntüle 2063494

Aldığın aromaların yorumlarını bekliyorum senden. Bende bunları + Sakızlı almıştım sakızlı harici bunlar efsane güzeldi.

Coil etrafındaki pamukta fazla fazla Nbase vardı. 1 gün 2 gecedir demlenen kurabiye olan likitten, coili saran pamuğu ve büyük pamuğa değen kısımlara sıktım en fazla 4 damla.

Böyle bir çikolata tadı yok. Parfümcülerde şişesi 50 lira olan çikolatalı parfümün aynısı. Parfüm içiyormuş gibi hissettim kendimi. Beynim arafta kaldı. Aynı aroma. Unutulmaması gereken şey, likiti koymak için çok çok erken ama kendimi tutamadım. 2 günlük likit. Tavsiye edilen süre 1 ay.

Ayrıca, 70/30 6MG Nbase beni inanılmaz derecede doyuruyor. En fazla 10 defa çekiyorum. 11.ye gerek kalmıyor. Ama Vozol'da 50'den az çektiğimi hatırlamıyorum. Önceden sigara kullandığım için bu hissiyatı biliyorum.

Son olarak; bu yazıyı okuyup Vozol'una doldurmak için likit alacak arkadaşlar, sakın üstünde Vozol yazılı likitleri almayın, gidin kendiniz yapın bu şekilde. Benim 200 lira çöp oldu, sizin olmasın.

Şimdi de Ananas Elma Şeftali'li Drifter'ı açtım. Öyle 3X aroma hissiyatını almadım ama Ananas çok baskın. Pek tabii çok erken açtığım için olmuş olabilir. Ama Vozollarda likit bitti yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
Çok uç bir soru olacak ama, Vozol kalitesinde aroma yoğunluğunu elde edebilir miyiz?

Vozol kalitesi derken? Vozol dediğiniz malzeme olabilecek en dandik hammaddelerle üretiliyor. Aroma yoğunluğunun kaynağı büyük ihtimalle likitinin bol aroma içermesi ve cihazın mtl yapıda olması.

Bu tür cihazları yeniden doldurmayın, alın adam akıllı bir pod mod mis gibi kullanırsınız yıllarca.

Dün vozollarım yandı şimdi GTX 80 siparişi verdim.

300 liralık malzeme boşa gitmesin diye pod aldığıma inanmıyorum.

Likitin içinde neler olduğuna dair kimyasal analiz raporu var mı? Analiz raporu varsa bakanlık onaylı laboratuvarlarda mı analiz edildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…