En mantıklı banka hangisi?

Makaleler
2
Yer
Türkiye
Merhaba, birkaç ay sonra 18 olacağım. Sadece bir tane bankaya bağlı kalmak istiyorum ve ömür boyu o bankayla devam etmek istiyorum. İndirim ve fırsatlar, transfer, kredi, yurt dışı harcamaları olarak en mantıklı banka hangisidir?

Son düzenleme:
Merhaba, birkaç ay sonra 18 olacağım. Sadece bir tane bankaya bağlı kalmak istiyorum ve ömür boyu o bankayla devam etmek istiyorum. İndirim ve fırsatlar, transfer, kredi, yurt dışı harcamaları olarak en mantıklı banka hangisidir?
Ben şahsen 15 yaşından beri Garanti BBVA kullanıyorum, bir süre sonra bende reşit olacağım. Garanti bankasını öneriyorum sürekli bonus fırsatları geliyor kredi faizleri çok yüksek değil. Şuan bir kampanya var yakınını getirene 1500tl - 1500tl para veriyorlar. İsterseniz kampanyadan birlikte yararlanabiliriz hocam.

Havale eft ücreti veya aidat ödemek istemiyorsanız enpara güzel bir seçenek ama kampanyaları sınırlı. Alışverişlerde taksit seçenekleri az.

Ben şahsen 15 yaşından beri Garanti BBVA kullanıyorum, bir süre sonra bende reşit olacağım. Garanti bankasını öneriyorum sürekli bonus fırsatları geliyor kredi faizleri çok yüksek değil. Şu an bir kampanya var yakınını getirene 1500TL - 1500TL para veriyorlar. İsterseniz kampanyadan birlikte yararlanabiliriz hocam.

Nasıl yararlanacağız? Sadece yakınlara özel değil mi?

İşe girdiğin zaman mecbur iş yerinin anlaşmalı olduğu bankayı kullanacaksın. Onun dışında kredi kartı niyetin yoksa bence Papara yeterde artar. Ben kredi kartı kullanmadığım için kampanyaları bilmesem de bankacılık olarak en iyisi İş Bankası bence.

Zaten Papara kullanıyordum. Kredi kartı kullanacağım için banka arayışındayım.

Nasıl yararlanacağız? Sadece yakınlara özel değil mi?

Zaten Papara kullanıyordum. Kredi kartı kullanacağım için banka arayışındayım.
Ben davet kodu vereceğim kayıt olurken kodu kullandığınız taktirde kampanyadan yararlanmış olacağız. :D Yani beni yanlış anlamayın bende öğrenciyim böyle birşey varken boşa gitmemesi için bilgilendirdim.

Hocam tek bankaya bağlı kalırsanız belli bir süre sonra kampanyalar size yetmemeye başlayacaktır. Benim aktif kullandığım 2 kredi kartı var, birisini kullanıyorum öteki kullanmadığım için beni geri çekmek için çok cazip bir kampanya sunuyorlar. Böyle böyle güzel indirimler kazanıyorum. Ücretsiz para transferi için Enpara kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı